“Castelul din Carpaţi”: un specacol inedit la Teatrul “Gulliver”. Pasionaţii de efecte speciale nu vor fi dezamăgiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diversitatea reprezintă un apanaj al mediului artistic prin excelenţă, iar spectacolul “Castelul din Carpaţi” vine să confirme întocmai nevoia de inovare şi originalitate, ce se cer a fi în permanenţă redefinite şi reînnoite.

Pasionaţii de efecte speciale, genul SF, intrigile captivante, suspans şi enigmă, cu siguranţă vor aprecia spectacolul “Castelul din Carpaţi”, care se va juca în această duminică, la ora 10,30, la Teatrul “Gulliver”.

Astfel, spectatorii vor descoperi o abordare suprarealistă a unui text clasic, după Jules Verne, ce trasează o linie fină teatrul de animaţie si filmul science-fiction. Acţiunea este învăluită într-o aură de mister iar povestea, înţesată de pasiune şi dramatism surprinde şi fascinează, deopotrivă.

Scenografia si partitura regizorală, semnate de Daniela Drăgulescu şi Bogdan Drăgulescu, se remarcă prin complexitate şi inovaţie, fapt reflectat inclusiv prin premiile primite pentru spectacol: premiul pentru virtuozitatea efectelor vizuale în cadrul Festivalului Internaţional al teatrului de animaţie "Bucurii pentru copii. Spectacole de colecţie", ediţia a II-a, organizat de Teatrul Ţăndărică, Bucureşti, dar şi marele premiu în cadrul Festivalului Internaţional de Marionete “Gulliver”, la ediţia din 2006. Echipa de actori ce aduce întreg farmecul poveştii la viaţă este alcătuită din: Eduard Şişu, Marian Sterian, Ionuţ Negrisanu, Gina Geru, Nicoleta Miru, Nicole Lungu şi Andrei Dombrovschi.

Imagine indisponibilă

Toţi cei care doresc să se bucure de un spectacol distinct, captivant şi plin de fascinaţie sunt aşteptaţi la Teatrul “Gulliver” în această duminică.  Biletele se pot achiziţiona online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, cu 45 de minute înainte de începerea reprezentaţiei. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite