Şofer decedat după ce a intrat cu maşina într-un copac, în Apuseni. A fost chemat elicopterul SMURD FOTO

0
0
Şoferul a intrat cu maşina într-un copac. Foto: ISU Alba
Şoferul a intrat cu maşina într-un copac. Foto: ISU Alba

Un grav accident de circulaţie s-a produs sâmbătă seara pe raza localităţii Arieşeni, în Munţii Apuseni. Un bărbat este rănit.

UPDATE 2 Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, evenimentul a avut loc între localităţile Vârtop şi Arieşeni. Un bărbat de 35 de ani, din comuna Scărişoara, în timp ce conducea un autoturism, în direcţia Arieşeni – Vârtop, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un arbore de pe marginea râului Arieş.

În urma impactului, şoferul a suferit răni foarte grave, în momentul în care a fost scos dintre fiarele maşinii aflându-se în stop cardio-respirator. 

UPDATE 1 Din nefericire victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare fiind declarat decesul acesteia. Elicopterul SMURD solicitat de la Mureş s-a reîntors la bază.

accident arieseni

Ştirea iniţială: Potrivit ISU Alba, un bărbat ar fi intrat cu autoturismul într-un copac. În urma impactului acesta a fost rănit grav, la ajungerea echipajelor de salvare fiind inconştient.  

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a produs pe DN 75, între Vârtop şi Arieşeni. Bărbatul a pierdut controlul automobilului şi a intrat într-un copac de pe marginea carosabilului.

accident arieseni

Reprezentaţii ISU Alba au declarat că a fost solicitat un elicopter SMURD pentru a-l prelua pe bărbat.

Alba Iulia


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri