Noua atracţie a Delfinariului din Constanţa: doi lei de mare patagonieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa
FOTO Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa

Doi lei de mare patagonieni vor susţine spectacole în această vară la Delfinariul din Constanţa, contractul fiind încheiat pentru două luni. Primele reprezentaţii vor avea loc în acest weekend.

Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa se poate mândri cu o nouă achiziţie: doi lei de mare patogonieni, care sunt fraţi, Buddy şi Morgan.

“Avem doi masculi de lei de mare patagonieni. Este altceva decât am avut până acum, fac şi reprezentaţii în apă. Vin din Ungaria. Sunt exemplare tinere, doi masculi fraţi”, a spus  Adrian Bîlbă, directorul complexului.

El a precizat că a fost adus la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii şi un antrenor care lucrează atât cu delfinii, cât şi cu leii de mare. „Am adus un antrenor care a lucrat patru ani în Tenerife, în Mexic, în Elveţia şi în China, care deschide delfinariu după delfinariu săptămânal aproape. El lucrează cu leii de mare şi ne va învăţa şi pentru delfini să facem noi activităţi şi noi comportamente”, a spus Bîlbă.

Contract pentru închirierea leilor de mare este pentru două luni, iar reprezentanţiile lor încep în acest weekend. Leii de mare au şapte ani, iar un spectacol durează 20 de minute, ei urmând să aibă două sau trei reprezentanţii pe zi.

Lei de mare Delfinariul Constanţa

Pe aceeaşi temă:

Noi vedete la Delfinariu: trei lei de mare californieni

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri