Excelenţa în educaţie. Peste un milion de dolari, oferiţi elevilor cu performanţe la învăţătură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

TenarisSilcotub a investit peste un milion de dolari în viitorul a peste 2.500 de tineri din România, cărora le-a răsplătit excelenţa în educaţie. Bursele de Merit TenarisSilcotub reprezintă un proiect de dezvoltare comunitară care, în 2018, aniversează 10 ani de existenţă.

 Începând din 2009, compania susţine şi recunoaşte rezultatele excelente la învăţătură ale tuturor liceenilor din Zalău, Călăraşi şi Câmpina, cele trei oraşe din România în care TenarisSilcotub are unităţi de producţie. În acest an aniversar, compania va acorda 250 de burse. 

 „Pentru a excela la învăţătură,  orice adolescent depune un efort considerabil şi de lungă durată. Compania noastră ţine să le recunoască performanţa din convingerea că  oamenii educaţi pot construi un viitor mai bun şi pot contribui la progresul comunităţilor în care trăiesc. Tinerii care astăzi pun accent pe educaţia lor au potenţialul de a deveni lideri şi responsabilitatea de a produce transformările pe care şi le doresc în societate. De aceea, timp de un deceniu, compania noastră a investit peste 1 milion de dolari în programul Burse de Merit”, spune Codruţa Hodrea, Manager Relaţii cu Comunitatea TenarisSilcotub. 

Investiţii în educaţie

De-a lungul anilor, TenarisSilcotub şi-a extins continuu programul de investiţii în educaţie.  Pe lângă bursele de merit acordate elevilor de liceu merituoşi indiferent de linia de studiu urmată, compania acordă şi  Burse Tehnice, special pentru elevii şcolilor cu profil tehnic, parte a  programului său de susţinere a învăţământului tehnic şi profesional STEP – Strengthening Technical Education Program).  Sprijinul TenarisSilcotub pentru educaţie acoperă toate nivelurile de învăţământ, prin programe precum  „Şcoala după şcoală”, destinat elevilor din învăţământul primar, consiliere şcolară pentru elevi de gimnaziu şi, nu în ultimul rând, burse de studiu acordate studenţilor în cadrul  Roberto Rocca Education Program.

Cel mai mare producător român de ţevi

TenarisSilcotub – companie parte din grupul Tenaris – este cel mai important producător român de ţevi fără sudură de diametre mici, utilizate în diverse aplicaţii din industriile energiei, mecanică şi auto. Cu o echipă de 1.900 de oameni în România, TenarisSilcotub are unităţi de producţie la Zalău, Călăraşi şi Câmpina. Prin programele de dezvoltare socială, compania investeşte anual în educaţie, sănătate, cultură şi protecţia mediului

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite