Aproximativ 4 tone de deşeuri feroase, confiscate de poliţişti în ultimele 3 zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 30 septembrie - 2 octombrie 2020, poliţiştii de la transporturi ai celor 8 secţii regionale şi ai Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au acţionat pentru eliminarea riscurilor privind sustragerile de componente de la infrastructura feroviară.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au controlat 230 de firme ce au ca obiect de activitate colectarea de deşeuri de metale feroase şi neferoase. De asemenea, 1.819 persoane au fost legitimate şi verificate.

În urma neregulilor constatate, au fost indisponibilizate aproximativ 4.000 de kilograme de deşeuri feroase, dintre care 88 de kilograme de deşeuri din cupru.

Pe durata acţiunii, poliţiştii au constatat 10 infracţiuni (4 de natură judiciară, 4 de natură economică şi 2 de altă natură) şi au aplicat 472 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 201.765 de lei.

Totodată, poliţiştii au depistat 15 persoane, dintre care 4 au fost cercetate în cadrul unor dosare penale şi 4 erau urmărite. În cadrul activităţilor de cercetare penală, 3 persoane au fost reţinute şi împotriva unei persoane a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar.

Vă mai recomandăm şi:

Germania a anunţat o nouă strategie de combatere a răspândirii coronavirusului. Merkel: „Probabil este una dintre cele ieftine şi mai eficiente metode”

Femeie bătută de un individ pentru că a tuşit într-un autobuz plin cu oameni. „Covidul ucide!”

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite