Trafic blocat pe un pod din Brașov, la ieșirea spre București. 17 mașini implicate într-un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident în lanț s-a petrecut, duminică dimineață, din cauza poleiului, pe un pod de la ieșirea din Brașov spre București, cu 17 mașini implicate, între care și o ambulanță. Traficul în zona accidentului rutier a fost întrerupt aproximativ două ore, fiind reluat în jurul orei 10.30.

Accident în lanț pe podul de la Dârste FOTO Ovidiu Stan
Accident în lanț pe podul de la Dârste FOTO Ovidiu Stan

Pe podul aflat în intersecția drumurilor DN1 Brașov – Predeal – Ploiești și DN1A Brașov – Cheia Ploiești au fost implicate într-un accident în lanț nu mai puțin de 17 autovehicule, astfel că în zonă traficul a fost blocat.

Accidentul s-a petrecut pe sensul de mers dinspre Brașov spre București și au fost implicate 16 autoturisme și un autovehicul al Ambulanței. Din primele informații, nu sunt victime care să necesite transportul la spital și au fost avariate doar mașinile implicate în accidentul rutier.

În această dimineață, pe sensul de mers către București a avut loc o coliziune în lanț (carambol) în care au fost implicate 17 autovehicule. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipane de poliție, care gestionează situația creată. În urma impactului intre vehiculele implicate au rezutat doar avarii (tamponări) nefiind vătămată corporal vreo persoană”, a transmis agentul șef principal Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov.

Traficul în zona accidentului a fost blocat aproximativ două ore pe sensul de mers către București.

Poleiul, cauza accidentului în lanț

În jurul orei 08:30 am fost anunțați de producerea unui accident rutier - carambol - produs între 16 autoturisme și o ambulanță SAJ - fără pacient. în urma evenimentului, două persoane au fost evacuate din autoturism, fiind rămase blocate. Alte două persoane au fost evaluate medical la fața locului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj cu apă și spumă și 2 echipaje SMURD”, a declarat maiorul Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

Poleiul este cauza pentru care șoferii nu au mai putut controla vehiculele și s-a ajuns la carambol. Pentru că este o zonă sensibilă pentru circulație – un pod – timp de aproximativ două ore traficul a fost blocat, fiind reluat în jurul orei 10:30.

Cei implicați în accident spun că, la momentul producerii accidentului, asfaltul era acoperit cu un strat de polei care făcea carosabilul extrem de alunecos. Acum, însă, șoseaua a început să se usuce și pericolul unor accidente similare a dispărut.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite