Dezamăgire cruntă pentru Oana Roman după weekendul petrecut la munte. Ce a supărat-o pe fiica fostului premier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oana Roman şi-a pierdut cerceii cu diamante şi ochelarii de soare în Poiana Braşov FOTO Arhiva personală
Oana Roman şi-a pierdut cerceii cu diamante şi ochelarii de soare în Poiana Braşov FOTO Arhiva personală

Oana Roman spera că va petrece un weekend de vis la Poiana Braşov, dar a plecat acasă cu un gust amar, după ce şi-a pierdut cerceii cu diamante şi o pereche de ochelari.

Oana Roman a trăit, în aceste zile, o experienţă neplăcută în Poiana Braşov. Fiica fostului premier, Petre Roman, a fost în acest weekend în staţiunea montană şi a rămas fără două dintre obiectele la care ţinea foarte mult. 

„Am fost la Poiana Braşov. Din punct de vedere material, a fost dezastruos. Nu pentru că am fi cheltuit mulţi bani la munte, ci pentru că Isabela mi-a pierdut cerceii cu diamante primiţi de Crăciun. Asta e, e copil, cerceii erau mici. I-am explicat că trebuie să aibă mai multă grijă şi să nu umble la bijuteriile mele. Pe pârtie am pierdut şi o pereche de ochelari de soare. Nu că erau scumpi, deşi erau, dar ţineam mult la ei. Şi nu i-am mai găsit”, a postat Oana Roman pe InstaStory. 

Astfel, desi se gândea că va avea un weekend frumos la munte, vedeta a rămas cu un gust amar în urma escapadei în care a fost cu familia. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Cele zece modificări din Codul Rutier care te lasă pieton. Cât de mari sunt amenzile

Instalaţiile de producere a zăpezii funcţionează la capacitate maximă în Poiana Braşov. Cum este zăpada

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite