Haine de piele, scoase la vânzare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Generală a Finaţelor Publice (DGFP) Bistriţa-Nsăud organizează mâine două licitaţii pentru valorificarea unor bunuri recuperate de la datornici. Printre acestea se numără două maşini folosite la ansamblarea plicurilor de zahăr şi mai multe haine de piele consfiscate de la o firmă bistriţeană de profil.

Prima licitaţie, programată la sediul DGFP din Bistriţa de la ora 10.22, este organizată pentru două maşini care ansamblează pliculeţe de zahăr şi care aparţin SC. Sillentios Com SRL. Valoarea acestora este estimată la aproape 9.000 de lei. Tot mâine, dar de la ora 14.00, bistriţenii pot cumpăra mai multe articole de îmbrăcăminte  ale firmei SC Sempre Mode Lux, puse sub sechestru de către DGFP. Este vorba despre şapte cojoace de damă în  valoare de aproape 900 de lei, 41 de haine de piele pentru femei cu un preţ de pornire al licitaţiei de 4.305 lei şi de încă 12 haine de piele bărbăteşti cu un preţ estimat la peste 1.200 de lei. 

DGFP Bistriţa-Năsăud  are programte trei licitaţii în cursul acestei săptămâni. A treia licitaţie este programată vineri, de la ora 11, tot la Bistriţa. Atunci se vor licita o clădire şi un teren afferent în suprafaţă de 600 de metri pătraţi, estimate la aproape 300.000 de lei.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite