Imagini virale cu șase jandarmi care alergă după o lebădă pe o stradă din Arad VIDEO

0
Publicat:

O filmare în care se văd câtiva jandarmi arădeni și o lebădă ce mergea pe jos prin centrul oraşului a început să fie virală pe Facebook. Oamenii legii au vrut să salveze pasărea dintre mașini.

Lebăda se afla între liniile de tramvai FOTO captură Facebook Jandarmeria Arad
Lebăda se afla între liniile de tramvai FOTO captură Facebook Jandarmeria Arad

Este vorba despre şase jandarmi arădeni care încercau să ducă înapoi în lac, miercuri seară, o lebădă ce mergea pe jos prin centrul oraşului, în mijlocul traficului şi în zona liniilor de tramvai. Scopul lor a fost să salveze lebăda, deși cei care i-au văzut s-au distrat copios. Mai mult de atât au scos telefoanele și au început să filmeze.

Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Arad au postat și ei filmulețul și au transmis un mesaj cu privire la „acțiunea Lebăda” din centrul orașului. 

„Desigur, situația poate părea amuzantă la prima vedere - șase jandarmi alungând o lebădă. Deși în prima instanță aceasta poate părea o poveste amuzantă, adevărul este că maiestuoasa pasăre se afla în pericol de a fi accidentată, fiind total dezorientată în mijlocul orașului Arad. Lebăda, în căutare de hrană,speriată și rătăcită pe liniile de tramvai a fost ghidată în siguranță spre lacul Pădurice. Gestul colegilor noștri ne reamintește că orice ființă, indiferent de specie, merită tratată cu grijă, respect și dragoste”, este postat mesajul Jandarmeriei pe pagina de Facebook alături de un filmuleț.

Au apărut în luna decembrie 

Specificăm faptul că pe lacul de la Podgoria din centrul municipiului Arad s-au stabilit trei lebede. În ultima perioadă acestea au fost zărite plimbându-ze prin zona lacului, în special printre mașini, deoarece traficul în zonă este unul intens.

Lebedele au apărut în centrul orașului în luna decembrie. În urmă cu câteva săptămâni una dintre lebede a fost dusă la un cabinet veterinar, iar ulterior a fost eliberată. Biologii spun că de multe ori hrana dată de către trecători le fac doar rău lebedelor de pe lac.

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite