Articol publicitar

Vreme la cerere: Cum devine gestionarea microclimatului în locuință o nouă tendință

Publicat:
Ultima actualizare:

Societatea modernă, mai mult ca niciodată, se străduiește să țină cont de diversitatea viziunii asupra lumii și a necesităților.

image

O reflectare a libertății personale la un nivel nou este personalizarea profundă a vieții, care îți permite să asiguri, să simplifici și să îmbunătățești calitativ interacțiunea umană cu mediul înconjurător. Răspunsul tehnologic la această provocare a fost personalizarea electrocasnicelor.

Această influență a marcat gestionarea climatului în mediul artificial. În trecut, abordarea simplă, unificată, combina aparatele de climatizare și încălzire, purificare și umidificare a aerului - temperatura și umiditatea fiind rezultatul unei medii a preferințelor oamenilor.

Simțim efectul unei abordări diferite atunci când deschidem fereastra în camera noastră, facem un duș rece de vară sau când simțim briza blândă în razele soarelui, de plajă. Astfel, această experiență, divergențele dintre oameni cu preferințe climatice diferite și impactul tehnologic au contribuit la apariția unor echipamente care au plasat personalizarea climatului în mediu artificial  la un alt nivel..

AENO – o transformare sănătoasă a locuinței dvs.

AENO este un brand internațional de electrocasnice smart cu cele mai populare și inovatoare tehnologii inteligente. AENO se străduiește să transforme locuința dvs. într-un spațiu de libertate, auto-dezvoltare și sănătate. Până la urmă, acasă ne relaxăm, ne reîncărcăm cu energie, ne bucurăm și chiar lucrăm, fiind important să menținem temperatura, umiditatea și puritatea aerului la un nivel optim.

Nu contează dacă dormiți sau nu - continuați să respirați și să inhalați microparticulele dăunătoare și iritante care se acumulează în casă. Tradițional toamna este un anotimp ploios cu temperaturi scăzute, iar iarna, încep să se răspândească activ virozele. Astfel este extrem de important să aveți grijă de calitatea aerului din casă pe tot parcursul anului. Dispozitivele speciale ajută la rezolvarea acestei probleme – purificatorul de aer, cum ar fi AP2S, este una din soluții.

Aparatul aspiră aerul și îl trece printr-un sistem de purificare în mai multe etape. În prima etapă aerul trecere printr-un pre-filtru сare captează particulele mari, cum ar fi praful și părul animalelor de companie. Mai departe, filtrul HEPA-13 captează particulele mici dăunătoare, cum ar fi bacteriile, alergenii, aerosolii cu o eficiență de 99,95%. Filtrul cu carbon elimină mirosurile neplăcute și compușii organici volatili, care există în materialele de construcție, mobilier și provin dintr-o gamă largă de articole de uz casnic: vopsele, adezivi, lacuri, dezinfectanți. Lampa UV este etapa finală de purificare în care sunt distruse toate particulele nocive care ajung în filtru. Ionizatorul sporește concentrația de ioni negativi în oxigen; aceștia atrag particulele dăunătoare, pe care le determină se depună. La final aerul purificat este eliberat înapoi în cameră.

Prezența constantă a unei persoane într-o cameră cu o temperatură inconfortabilă forțează organismul să consume resurse suplimentare pentru adaptare, iar hipotermia prelungită reduce proprietățile protectoare ale organismului, ceea ce poate favoriza dezvoltarea bolilor infecțioase și inflamatorii. Există, de asemenea, posibilitatea ca majorarea prețurilor la electricitate și a facturilor la încălzire să ducă la o criză energetică în Europa. O posibilă soluție este echiparea casei cu un încălzitor inteligent cu tehnologie de economisire a energiei și cu un consum redus de energie.

image

În curând pe piața europeană va apărea încălzitorul inteligent din clasa premium, inovator și ecologic, marca AENO, care combină tehnologii moderne cu infraroșu și convecție. Acesta va face posibilă economisirea cu până la 50% din cheltuielile pentru electricitate pe tot parcursul sezonului rece. Încălzitorul AENO nu suflă aerul și nu ridică praful. Nu produce poluanți, mirosuri sau zgomot, nu usucă aerul și nu arde oxigenul din locuință. Acesta menține echilibrul optim al umidității din încăpere.

Toate dispozitivele AENO funcționează împreună într-un singur ecosistem care oferă acces la setări individuale. Aplicația AENO vă permite să gestionați electrocasnicele direct de pe smartphone-ul dvs. în mod tactil sau cu ajutorul asistentului vocal, dar și să integrați electrocasnice AENO multiple, cu diferite opțiuni de automatizare.

Optimizare inteligentă a confortului

Suntem martorii unei reînnoiri calitative a industriei aflat într-o continuă dezvoltare spre o lume naturală pentru oameni, unde fiecare se poate bucura de un climat personal și sigur. Situația face ca în acest moment să apară și necesitatea: pe de o parte, s-au schimbat modelele de consum, pe de altă parte, tehnologiile se dezvoltă rapid.

„Misiunea noastră este să eliberăm oamenii de rutină și să transformăm locuința într-un spațiu de libertate, securitate și sănătate. Dezvoltarea tehnologiilor digitale, creșterea cererii pentru gestionarea de la distanță cu ajutorul dispozitivelor smart, asistenților vocali, ca elemente necesare în gestionarea gospodăriei, stimulează trecerea la electrocasnice inteligente. Introducerea componentei inteligente în toate categoriile este ceea ce are nevoie utilizatorul modern, – relatează Elena Krochak, Business Development Director AENO, – Creșterea așteptărilor consumatorilor, schimbările modului de viață și abordarea diferită a cererii vor contribui la creșterea continuă a brandului și la dezvoltarea liniei de produse AENO”.

Orientarea către consumatori va necesita mai multă ingeniozitate și expertiză din partea brandurilor. Inovațiile au devenit parte a vieții noastre ca răspuns la circumstanțele neprevăzute. Consumatorii nu mai sunt dispuși să își limiteze preferințele și așteaptă propuneri, care să le îmbunătățească viața, să le rezolve mare parte din probleme și să le dea încredere în viitor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite