Cum să tratezi naturist durerile de încheieturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Durerile articulare pot avea cauze variate, de la simpla poziţie vicioasă, până la afecţiuni precum osteoporoza, artrita, osteoartrita, poliartrita reumatoida, guta.
Durerile articulare pot avea cauze variate, de la simpla poziţie vicioasă, până la afecţiuni precum osteoporoza, artrita, osteoartrita, poliartrita reumatoida, guta.

Intense şi greu de suportat, durerile de articulaţii pot afecta pe oricine, însă, se manifestă frecvent la vârstnici. Apar, de obicei, la nivelul genunchilor, umerilor şi a coatelor.


Durerile articulare pot avea cauze variate, de la simpla poziţie vicioasă, până la afecţiuni precum osteoporoza, artrita, osteoartrita, poliartrita reumatoida, guta. 
 

Dacă durerea devine insuportabilă, apar umflături, roşeaţă şi deformări, este indicat să mergi la medic. Durerile uşoare pot fi ameliorate cu ajutorul remediilor naturale. 

Ceai de brusture, pentru mobilitate 

Brusturele are în compoziţie subtanţe care ajută la eliminarea durerilor de la nivelul încheieturilor şi la recăpătarea mobilităţii. Ceaiul se prepară din 2 linguri de rădăcină mărunţită la un litru de apă clocotită. Se îndulceşte cu miere şi se beau 2 căni pe zi. 

Cataplasme cu ceapă, recomandate în gută

Durerile reumatice şi pe cele provocate de gută pot fi ameliorate cu ajutorul cataplasmelor cu ceapă. Se toacă o ceapă, se pune între 2 bucăţi de tifon, apoi se aplică pe locul dureros şi se ţine câteva ore. 

De asemenea, un bun calmant pentru durerile de articulaţii este şi decoctul din ceapă. Se taie 3 cepe necurăţate şi se fierb într-un litru de apă, timp de 15 minute. Se consumă câte un pahar de decoct, de 2 ori pe zi

Citeşte pe clicksanatate.ro despre beneficiile ghimbirului

Motive să mănânci mai des supă de castraveţi

De ce este necesar examenul coproparazitologic

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite