Protestatarii din Chişinău anunţă o manifestaţie imensă pentru duminică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Platformei „DA” a anunţat că va merge la ora 14:00 la Preşedinţie pentru a solicita o întrevedere cu preşedintele Republicii Moldova, prim-ministrul şi preşedintele Parlamentului.

Unul din liderii Platformei, Vasile Năstase a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă organizată în Piaţa Marii Adunări Naţionale (PMAN), că reprezentanţii protestatarilor vor merge la Preşidenţie pentru a nu da curs speculaţiilor potrivit cărora nu ar vrea să se întâlnească cu primele persoane în stat.  

Vasile Năstase a mai declarat că Platforma „DA” solicită o întrevedere cu liderii AIE-3. „Nu ar fi rău ca acolo să fie şi tovarăşul Plahotniuc care a declarat ieri că nu are nimic împotriva alegerilor anticipate”, a mai spus Năstase. 

Organizatorii protestului din PMAN au comentat şi declaraţiile făcute ieri de prim-ministrull, Valeriu Streleţ, potrivit cărora leul s-ar deprecia puternic în cazul unor alegeri anticipate. Ei consideră că de devalorizarea leului se face miliardul furat de politicieni. 

Reprezentanţii Platformei „DA” au chemat cetăţenii să vină la protest, precizând că dumincă vor face un anunţ important. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite