Armata ucraineană a lovit un alt sistem de rachete de pe Insula Şerpilor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gumenyuk: Au fost efectuate peste 10 lovituri precise pe Insula Şerpilor FOTO: Captură video
Gumenyuk: Au fost efectuate peste 10 lovituri precise pe Insula Şerpilor FOTO: Captură video

Armata ucraineană a lovit încă un sistem de rachete de pe Insula Şerpilor din Marea Neagră, a declarat Natalia Gumeniuk, şefa centrului de presă al forţelor de protecţie şi apărare ale Comandamentului Operaţional „Sud”.

„Continuăm operaţiunea pe Insula Şerpilor. În această noapte, au fost efectuate peste 10 lovituri precise pe insulă, Încă investigăm rezultatele, dar există deja un prim raport că încă un sistem de rachete antiaeriene Panţir-S1 a fost lovit”, a subliniat Gumeniuk, potrivit publicaţiei ZN.

Conform Nataliei Gumeniuk, operaţiunea militară este concepută să se desfăşoare pe o lungă perioadă de timp, pentru a elibera insula ocupată de Marina Rusă încă de la începutul războiului.

Şeful Direcţiei Principale de Informaţii a Ministerului Apărării, Kirill Budanov, a dat asigurări că operaţiunea militară a Forţelor Armate ale Ucrainei pe teritoriul Insulei Şerpilor vizează eliberarea completă a acesteia de invadatorii ruşi.

Săptămâna trecută, Sergii Bratciuk, purtătorul de cuvânt al administraţiei militare regionale Odesa, anunţa că armata ucraineană lovise un alt sistem de rachete de tip Panţir.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite