Trei tipuri de bărbaţi de care trebuie să fugi. Nu sta o clipă lângă ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei tipuri de bărbaţi de care trebuie să fugi
Trei tipuri de bărbaţi de care trebuie să fugi

Ştim cât poate fi de dificil să întâlneşti bărbaţi alături de care să te simţi confortabilă şi care să-ţi ofere siguranţa unei relaţii serioase. Dacă eşti deja într-o relaţie şi ai un mic dubiu cu privire la iubitul tău, deschide bine ochii. După ce fluturii din stomac dispar, s-ar putea să te trezeşti că nu ai stat o lungă perioadă de timp lângă un străin.

Trei tipuri de bărbaţi de care trebuie să fugi

Iată care sunt cele trei tipuri de bărbaţi de care trebuie să fugi cât te ţin picioarele. Îţi vor aduce numai lacrimi şi suferinţă. 

1. Copilaşii

Problema cu bărbaţii imaturi este aceea că vor să trăiască în prezent, ceea ce înseamnă că nu se simt confortabili să vorbească despre planurile viitorului vostru împreună, nedorind niciun fel de presiune în acest sens. Această tipologie de bărbaţi reprezintă o pierdere de vreme pentru femeile care se gândesc la o relaţie care să le ofere stabilitate. Dacă pare prea frumos pentru a fi adevărat, probabil chiar este. Lipsa planurilor de viitor nu este un factor sănătos pentru o relaţie care se intenţionează a fi de lungă durată.

Află continuarea doar aici!

De ce rămân oamenii în relaţii nefericite

Rejuvenare vaginală. Tot ce trebuie să ştii despre procedură

Viață de cuplu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite