VIDEO MWC 2014 - LG G2 Mini e un telefon de buget, dar mai interesant decât alte gadgeturi LG

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La MWC 2014, LG a lansat LG G2 Mini, care diversifică gama lor de telefoane fără butoane lateral cu un terminal de 4,7 inci şi caracteristici tehnice medii. De asemenea, a fost afişat şi LG G Pro 2.

LG G2 Mini, sensibil şi butonul de pe spate are sens

La nivel tehnic, LG G2 Mini este un smartphone cu procesor Qualcomm Snapdragon 400, cu patru nuclee tactate la 1,2 Ghz. Procesorul grafic este un Adreno 305. Vorbim deci de un telefon mediu.

Capacitatea de stocare este de 8 GB, iar aceasta poate fî îmbunătăţită cu ajutorul unui microSD de până la 64 de GB. Ecranul de 4,7 inci are o rezoluţie de 960x540 de pixeli, iar sud-coreenii au adus la MWC 2014 şi sistemul Knock Code. Acesta deblochează telefonul un pic mai complicat decât până acum şi cred că au făcut-o doar pentru a impresiona. Practic, ca să deblochezi telefonul nu mai scrii coduri, nu mai apeşi de două ori, nu mai glisezi între puncte, ci apeşi de patru ori în colţurile ecranului. E complicat, nu e neapărat sigur şi e un adaos fără sens.

image

Camera foto are 8 megapixeli, iar cea frontală are 1,3 megapixeli. Sistemul de operare este Android 4.4.2 KitKat. Bateria este de 2.440 de miliamperi.

Design

Faţă de LG G2 şi LG G Flex, care au făcut cunoscut butonul de pe spate, LG G2 Mini mi s-a părut că are un design mai bun, deşi înlocuieşte plasticul lucios sau plasticul “rezistent la zgârieturi”, cu unul tradiţional, în mai multe culori, care renunţă la luciu pentru o suprafaţă rugoasă.

image

Dimensiunea telefonului mi s-a părut că avantajează butonul de pe spate, care poate fi mai uşor accesat şi nu mai pare atât de incomod. Cu un telefon de 4,7 inci în mână, până şi absenţa butoanelor tradiţionale este uitată.

LG G2 Mini este un rival pentru Samsung Galaxy S4 Mini (S5 Mini în curând) sau alte telefoane medii ale competiţiei.

Mulţumim Orange România pentru susţinerea acordată în deplasarea la MWC 2014. 

Prima impresie cu LG G2 Mini şi LG G Pro 2 de la MWC 2014

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite