Guleek e un computer cu Windows ultrasubţire şi suficient de performant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Computerele de tip desktop sunt mai puţin căutate, dar asta nu înseamnă că trebuie ignorate. O companie a creat unul ultrasubţire şi performant.

Deşi nu este foarte evident la prima vedere, gadgetul de mai jos, de grosimea unui port USB, cu numele de GULEEK i8, este cel mai 

În teorie vorbim de o tabletă. În practică, GULEEK i8 este construit în jurul componentelor unei tablete, fără a mai integra în ecuaţie un display touchscreen. Pornind de la această premisă s-a obţinut un sistem desktop ultra portabil cu un consum de energie infim. Pe lângă dimensiuni, diferenţa cea mai mare faţă de un  constă în prezenţa unei baterii care vă oferă câteva ore departe de priză.

În rest, GULEEK i8 nu vă invită la compromisuri când vine vorba de munca la birou. Pe lângă bateria de 3000 mAh, acest desktop foloseşte un procesor Intel Bay Trail şi rulează nativ Windows 8.1. La doar 104 dolari, nu veţi avea nici un fel de probleme pentru a rula orice aplicaţii cu care v-aţi obişnuit de-a lungul anilor. Configuraţia hardware include un Intel Atom Z3735F qual core tactat la 1,8 GHz, 2GB de memorie RAM, o memorie internă de 16GB şi un cititor pentru carduri microSD.

<a href="http://playtech.ro/2014/guleek-i8-ar-putea-fi-cel-mai-compact-sistem-desktop-disponibil-pe-piata/" target="_blank" rel="nofollow">Află de la Playtech totul despre acest computer ultasubţire</a>

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite