Dacă te enervează Windows, ai gratuit alternative la cel mai popular sistem

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Windows e cel mai popular sistem de operare, dar asta nu înseamnă că nu poate fi înlocuit, dacă nu este pe măsura aşteptărilor tale. Iată trei alternative gratuite.

Cei care nu au bani să-şi achiziţioneze un sistem de operare cu licenţă au la dispoziţie câteva alternative gratuite la Windows. Pe lângă faptul că sunt gratuite, un alt avantaj pe care îl au aceste aplicaţii este şi acela că există pericole minime să fie infectate cu viruşi. Iată trei dintre cele mai populare sisteme de operare gratuite pe care puteţi să le luaţi în calcul ca alternative gratuite la Windows.

Ubuntu. Este cel mai popular concurent gratuit al sistemului de operare Windows. Puteţi instala pe el majoritatea aplicaţiilor de care aveţi nevoie, de la browsere de navigare pe internet, până la programe pentru realizarea de documente, foi de calcul, editarea foto şi video sau realizarea de prezentări.

<a href="http://playtech.ro/2014/alternative-gratuite-la-windows-3-sisteme-de-operare-excelente/" target="_blank" rel="nofollow">Descoperă la Playtech acele alternative la Windows</a>

TehnologiePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite