La 69 de ani, actriţa Susan Sarandon şi-a etalat din nou sânii ca să arate că nu o interesează criticile: „Este o seducătoare înnăscută”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa americană Susan Sarandon, în vârstă de 69 de ani, apare în campania de promovare a colecţiei pentru toamnă semnată de creatorul de modă Marc Jacobs, într-o rochie decoltată care îi pune în evidenţă bustul generos. Imaginea provocatoare promovată de vedetă vine ca o replică la valul de critici stârnit pe reţelele sociale la începutul anului, când a păşit pe covorul roşu de la SAG Awards într-o ţinută care i-a expus sânii.

Actriţa Susan Sarandon este mândră de cum arată la 69 de ani şi a ales să nu dea atenţie părerii celor care consideră că la vârsta ei trebuie să dea dovadă de mai multă decenţă vestimentară.

Vedeta a pozat într-o rochie cu decolteu adânc pentru campania publicitară menită să promoveze colecţia pentru toamna lui 2016 a designerului Marc Jacobs, lăsând să se înţeleagă faptul că nu a fost afectată de episodul de la începutul acestui an, când apariţia ei la decernarea Premiilor Sindicatului Actorilor Americani (SAG Awards) a fost comentată negativ nu numai pe reţelele sociale, ci şi în presa internaţională. 

La acel moment, actriţa a venit îmbrăcată cu un sacou pe sub care a purtat doar o bustieră de tip sutien, care îi lăsa la vedere bustul.

De data aceasta, designerul Marc Jacobs a postat pe Instagram o fotografie care o înfăţişează pe Sarandon într-o altă ţinută sexy, în semn de admiraţie pentru veterana de la Hollywood, alături de un comentariu în care o numeşte o „seducătoare înnăscută”. 

Alături de Sarandon, în cadrul campaniei publicitare au fost cooptate tinere modele cunoscute, cum sunt Kendall Jenner şi Cara Delevingne

image
I-am admirat întotdeauna inteligenţa, curajul, puterea de care dă dovadă, îndrăzneala. Are o capacitate înnăscută de seducţie, este o femeie care spune întotdeauna ceea ce gândeşte şi un artist care îşi asumă riscuri, a mai scris Jacobs pe contul personal de Instagram.
image

Susan Sarandon, în ţinuta îndelung criticată de la decernarea Premiilor Sindicatului Actorilor Americani (SAG Awards), din luna februarie a acestui an. FOTO Daily Mail 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite