Motivul pentru care unele relații nu merg. Cât de dificili suntem, în funcție de zodie

0
Publicat:

Unele relații se termină înainte de a începe cu adevărat, dar asta nu înseamnă că doare mai puțin. S-ar putea să fi avut o chimie extraordinară, dar nu aveați prea multe în comun, nu împărtășeați aceleași obiective. Dar fiecare semn zodiacal are un tipar atunci când vine vorba de relații.

Ce face ca relațiile să nu meargă
Ce face ca relațiile să nu meargă

Astrologia arată că ceea ce afectează modul în care fiecare semn zodiacal iubește o altă persoană și ce îi determină să plece este mult mai mult decât compatibilitatea.

Dacă înțelegi ceea ce face ca fiecare semn zodiacal să fie „teribil” la relații, îți va fi mai ușor să lucrezi la acele domenii (fie că sunt ale tale sau ale partenerului) și să speri că vei avea relații mai bune în viitor, coform Your Tango.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Adevărul este că relația voastră s-a terminat înainte de a începe cu adevărat.

Niciodată nu ai tratat-o cu grija și atenția care trebuie acordată unei relații. Ți-ai făcut planuri, dar nu ți-ai inclus niciodată partenerul. Te-ai prefăcut că ești surprinsă când te-a contactat și nu ai dat niciodată impresia că ai fi investit deloc în a avea o relație obișnuită. Este în regulă să faci pe grozavul, dar nu până la punctul în care îți îngheți potențialul partener din viața ta.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ai un set foarte elaborat de teste și încercări pentru a te asigura că un potențial partener este verificat.

Problema este că îți ia atât de mult timp încercând să te asiguri că cineva este suficient de ok pentru a continua o relație cu el, încât în cele din urmă nu mai are răbdare și decide că nu merită să sari prin cercuri și să încerci să dovedești că merită atenția ta.

Uneori trebuie să ai credință și să lași să se întâmple orice se întâmplă.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Nu ai vrut să ai „remușcări”, așa că ți-ai păstrat opțiunile deschise cu partenerul tău. Nu ai vrut să fii legată dacă apare cineva mai bun. Dar dacă ai avut o relație și apoi ai întâlnit persoana perfectă? Nu îți place când lucrurile devin dezordonate din punct de vedere emoțional. Este mult mai bine să ții pe cineva la distanță și dacă relația ta nu se transformă în ceva serios, atunci nu e niciun rău făcut.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

A fost sincer de la început și ți-a spus că nu este interesat de o relație, dar tu erai convinsă că, odată ce va petrece timp cu tine și te va cunoaște, se va răzgândi. Numai că nu a făcut-o. El a fost sincer, doar că tu nu ai fost sinceră cu tine însăți. Nu poți alege pe cineva pentru că este o provocare și vrei o victorie în jocurile relaționale. Data viitoare, crede când cineva îți spune că nu este interesat de o relație și mergi mai departe.

Leu (23 iulie - 22 august)

Ești prea ocupată pentru a-ți irosi timpul, așa că ai luat o decizie puternică și sănătoasă și ai pus capăt lucrurilor. Știi că tu ești un „pachet complet” și că atunci când te mulțumești cu mai puțin nu faci nimănui niciun favor.

Încrederea ta este extrem de atrăgătoare și oamenii sunt atrași de tine, așa că, probabil, nu vei fi singură pentru mult timp.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Amândoi vă aflați în două puncte diferite din viața voastră și nu vă conectați într-un mod pozitiv. Poate că vă veți reîntâlni cândva în viitor și lucrurile vor fi mai aliniate, dar în acest moment, cel mai bine ar fi să mergeți pe drumuri separate.

Nu poți forța o relație, mai ales atunci când ambii participanți nu au resursele emoționale necesare pentru a crea o legătură de durată.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Amândoi erați atât de atenți să nu spuneți sau să faceți un lucru greșit încât nu erați voi înșivă. Vă era imposibil să fiți într-o relație împreună pentru că nu erați sinceri sau vulnerabili.

Este grozav să fii atent la sentimentele celeilalte persoane, dar nu până la punctul în care să îți fie prea frică să dezvălui cine ești cu adevărat.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Lucrurile au devenit foarte intense rapid la începutul relației, dar apoi la fel de repede s-au stins. Ați împărtășit o atracție sexuală extremă unul pentru celălalt, dar nimic altceva. Pur și simplu nu a fost suficient pentru a construi o relație și, odată ce amândoi ați fost sătui, ați știut că relația nu va fi niciodată mai mult decât o eliberare sexuală.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu a durat mult până când aproape că relația ta a dvenit sufocantă pentru tine. Prețuiești independența ta și vrei să te simți liberă să faci tot ce-ți place fără să te simți legată de altcineva.

Odată ce realitatea a început să te cuprindă, ți-ai luat zborul. Poate că ar fi putut funcționa, iar adevărul este că totul a fost extrem de înspăimântător pentru tine, ceea ce te face unul dintre semnele zodiacale care se descurcă groaznic în relații.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu ai avut literalmente timp să îl vezi. Erai mult prea ocupată pentru a face altceva în afară de a-i da câte un mesaj, ocazional. Te-ai convins că, dacă ar fi vrut cu adevărat să continue o relație cu tine, ar fi făcut un efort.

Evident, o relație nu era ceea ce își dorea niciunul dintre voi, iar acum poți petrece și mai mult timp cu proiectele tale de lucru.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Voi doi ați petrecut rareori timp singuri împreună. Mergeați la întâlniri de grup cu prietenii și nu v-ați dorit niciodată să faceți lucruri de cuplu împreună.

Nici măcar nu-l țineai de mână în public pentru că voiai să pari detașată și ca și cum nu ți-ar păsa atât de mult de el. Bună treabă - el a primit mesajul dezinteresului tău tare și clar.

Pești(19 februarie - 20 martie)

S-ar putea să nu-ți dai seama, dar te-ai purtat ca și cum el ar fi un fel de cititor de gânduri. Te așteptai ca el să știe ce simți și ce îți dorești fără să-i spui vreodată ceva despre asta. Din modul în care te-ai comportat, el a presupus că vrei doar să fiți prieteni și a acționat în consecință.

Să te arunci asupra cuiva poate că nu este întotdeauna cea mai bună linie de atac atunci când vine vorba de o relație, dar ar trebui cel puțin să-i dai potențialului tău partener un fel de indiciu despre ceea ce simți.

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite