Horoscop zilnic, 6 decembrie 2016: Berbecii primesc banii de care aveau nevoie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 6 decembrie 2016: Racilor le dau de furcă aventurile erotice, Balanţele reuşesc să îmbunătăţească toate planurile profesionale, iar Capricornii au energie vitală maximă

Horoscop zilnic, 6 decembrie 2016: Berbecii primesc banii de care aveau nevoie

Aveţi tendinţa de a vă apăra excesiv drepturile, de a face gesturi radicale şi de a ţine discursuri severe. Primiţi banii necesari pentru ce doriţi să faceţi. Deschiderea spre studiu şi capacitatea de a le explica şi celor din jur noutăţile pe care le aflaţi vă fac mai apreciat.

Taur

Înregistraţi un cumul sau mai bine zis un vârf de încasări, care însă este însoţit de o grămadă de plăţi ori de restricţii. Rezervaţi o mare parte din timpul alocat activităţilor profesionale unor alte ocupaţii, cum ar fi „redecorarea” casei. Aveţi tendinţa de a face iar excese.

Gemeni

Poziţia dv. în colectivul din care faceţi parte se îmbunătăţeşte şi vi se recunosc drepturile până acum contestate. Primiţi însă şi numeroase veşti îngrijorătoare. Seara, participaţi la un fel de ceremonie foarte complicată care vă plictiseşte şi, în final, vă repugnă de-a binelea.

Horoscop zilnic, 6 decembrie 2016: Racilor le dau de furcă aventurile erotice

Îi cuceriţi pe toţi prin calităţile dv. şi acceptaţi să faceţi deplasări lungi pentru semnarea unor acte importante. Aventurile erotice vă dau de furcă în continuare. Problemele fundamentale care apar pe neaşteptate vă atrag atenţia şi vă trezesc interesul în cel mai înalt grad.

Leu

Energici, foarte hotărâţi şi determinaţi, sunteţi mai irascibili din cauza cheltuielilor de care parcă nu mai puteţi scăpa. Situaţia este sub control, dar nu recunoaşteţi. După-amiază, vi se propune să ocupaţi o funcţie înaltă, la care până acum nici nu aţi îndrăznit să visaţi.

Fecioară

Nu este exclus să pierdeţi acte referitoare la contracte foarte importante. Faceţi multe excese şi vă miraţi că nu vă simţiţi bine. Bârfele şi intrigile se înteţesc. Sunteţi pus la încercare de persoane care nu au deloc încredere în dv. şi vor să dovedească astăzi că au dreptate.

Horoscop zilnic, 6 decembrie 2016: Balanţele reuşesc să îmbunătăţească toate planurile profesionale

Nu veţi ceda la rugăminţile celor care vor să vă atragă într-o „cursă” sentimentală. Sunteţi prea încăpăţânaţi şi mai lipsiţi de înţelegere sau altruism decât până acum. Ar trebui să fiţi foarte mândru, pentru că reuşiţi să îmbunătăţiţi toate planurile dv. profesionale iniţiale.

Scorpion

Vreţi să scăpaţi de tot ceea ce vă împovărează, chiar dacă este vorba doar de relaţii compromiţătoare ori enervante. Vă impuneţi prin forţa morală şi limbajul dur. Este necesar să vă reorganizaţi timpul liber ori chiar să acţionaţi asupra echilibrului dintre somn şi activitate.

Săgetător

Sunteţi condiţionaţi de contracte lipsite de viitor şi aveţi senzaţia că pierdeţi timpul fără a face ceva important. Şeful direct vă învaţă cum să procedaţi corect pentru a obţine acordul unor persoane cu un alt tip de mentalitate. Seara, persoana iubită vă face iar reproşuri.

Horoscop zilnic, 6 decembrie 2016: Capricornii au energie vitală maximă

Evenimentele de astăzi au un impact deosebit în viaţa dv. Vă manifestaţi cu mai multă încăpăţânare şi mai multă ambiţie, uneori cam fără rost. Intenţionaţi să le dezvăluiţi celor dragi cele mai secrete lucruri despre dv., însă vă opriţi la timp. Energia vitală maximă vă susţine.

Vărsător

Sentimentele faţă de prieteni devin mai apropiate de ceea ce au fost în trecut. Persoana iubită se opune să faceţi un drum mai lung, în compania unui bun amic. Nu ezitaţi să vă depăşiţi iar plafonul de cheltuieli, iar acasă nu puteţi să explicaţi de ce aţi făcut „achiziţiile”.

Peşti

Aveţi senzaţia că nimeni nu vă mai înţelege şi că nevoile dv. nu sunt luate în seamă. Membrii familiei cred că sunt evitaţi şi renunţă să vă pună întrebări. La serviciu, ajungeţi în plină aventură a colegilor care încearcă să repare un „mecanism” necesar desfăşurării lucrărilor.

Horoscop realizat de Tina Rizea.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite