Horoscop zilnic, 20 septembrie 2016: Vărsătorii sunt „sponsorizaţi” din plin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2016: Berbecii atrag atenţia persoanelor de sex opus, Leii încasează bani, iar Săgetătorii sunt puşi pe distracţie

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2016: Berbecii atrag atenţia persoanelor de sex opus

Mai creativi decât de obicei, atrageţi atenţia persoanelor de sex opus din anturaj prin calm şi tandreţe. Cei mai mulţi celibatarii fac cele mai frumoase şi sensibile declaraţii de iubire, iar familiştii se simt părăsiţi. Relaţiile sentimentale sunt excesive, dar foarte armonioase.

Taur

Cei mai mulţi nativi îşi vor ameninţa şefii fără nicio reţinere că îşi părăsesc posturile, iar de această dată nici măcar nu mai pun condiţii, ci ţin un fel de rechizitoriu amănunţit. Toţi vor lua decizii discutabile, din cauza unei stări de agitaţie ori a lipsei de obiectivitate.

Gemeni

Vă simţiţi foarte obosiţi toată ziua, dar continuaţi să faceţi multe excese care vă subminează sănătatea. Aveţi un comportament cam excentric, criticat în primul rând de familie şi de anturaj. Cei mai mulţi sunteţi afectaţi în mod deosebit de pierderea unui partener de afaceri.

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2016: Racii vor să îţi schimbe locul de muncă

Sunteţi din ce în ce mai decis să renunţaţi la actualul job, în primul rând din cauza nenumăratelor drumuri, scurte ori lungi, care vă văduvesc de orice plăcere sentimentală. În plus, aveţi colegi şi şefi fără răbdare! Veţi deveni din ce în ce mai introvertiţi şi mai sensibili.

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2016: Leii încasează bani

Aşteptaţi cu nerăbdare să primiţi banii ce vi se cuvin, pentru a descoperi apoi că nu sunt suficienţi pentru a acoperi listele de cheltuieli şi facturile. Vă faceţi noi prieteni, nu păstraţi secrete şi pierdeţi o grămadă de timp umblând hai-hui, cu motive întemeiate ori de plăcere.

Fecioară

Nu renunţaţi la speranţa că vă veţi convinge partenerii (inclusiv pe cel matrimonial) că este necesar să faceţi un schimb de locuinţă ori că trebuie începute diligenţele pentru vânzarea unei case. Relaţiile cu partenerul de cuplu continuă să se deterioreze într-un ritm alarmant.

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2016: Balanţele comunică excepţional cu partenerul de viaţă

Comunicarea cu persoana iubită este excepţională, însă încă mocnesc neînţelegeri în familie, ce vă stresează continuu. Sunteţi nevoiţi să purtaţi discuţii lungi cu amicii şi ajungeţi la concluzia că niciun efort nu e prea mic pentru a păstra intactă relaţia cu partenerul de viaţă.

Scorpion

Surprizele financiare nu contenesc să apară, însă cei mai fericiţi sunt nativii ce nu au obligaţii familiale şi probleme parentale. Găsiţi noi modalităţi pentru a vă neutraliza adversarii şi încercaţi să vă impuneţi ca şefi. Faceţi eforturi de a descoperi noi „fronturi” de lucru.

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2016: Săgetătorii sunt puşi pe distracţie

Nativii tineri încă dau „examene”, iar ceilalţi trebuie să facă multe drumuri. Celibatarii fac numeroase cheltuieli şi nativele îşi invită prietenele la o petrecere „în pijama”. Toţi se distrează, nici unul nu munceşte. Părinţii sunt „salvaţi” de relaţia cu propriii lor copii.

Capricorn

Vă veţi afirma independenţa totală, dar veţi cumpăra şi cadouri costisitoare pentru persoana iubită. Îi veţi critica pe cei care fac excese, dar nu veţi renunţa la plăcerile dv. nevinovate. Serioşi şi înţelepţi, gata oricând să daţi sfaturi, doriţi să vă redefiniţi priorităţile.

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2016: Vărsătorii sunt „sponsorizaţi” din plin

Pe lângă faptul că sunteţi „sponsorizaţi” din plin, primiţi şi nişte informaţii „comerciale” care vă ajută să cumpăraţi nişte chilipiruri cu care vă cuceriţi colegii şi familia. Nativele sunt foarte impresionate de cadourile primite, dar sunt nevoite să facă drumuri foarte lungi.

Peşti

Mai îndrăzneţi şi imprevizibili, veţi porni la „atac”. Nu va rămâne nicio persoană necucerită de farmecul şi mărinimia dv. Declaraţiile nu vor fi însă toate şarmante! Nu mai aveţi casă, nu mai aveţi masă şi totul din cauza unor ambiţii care vă definesc doar pentru moment viaţa.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite