Test Drive Opel Insignia 2.0 CDTi 170 CP 4×4 – De cursă lungă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Opel Insignia Foto Viteze.ro

Insignia nu mai este o noutate. Dar, după opt ani de carieră, un facelift suferit în 2013 şi o infuzie de tehnologie, mai ales pe partea de conectivitate, urmaşul Vectrei a ajuns la maturitate. “Pădurea” de butoane de la bord s-a rărit, funcţiile acestora fiind preluate de sistemul multimedia inteligent, un touchpad de laptop, cu funcţie responsive, şi mai multe zone sensibile la atingere.

Cei 170 CP şi 400 Nm ai motorului diesel 2.0 CDTi din aluminiu sunt suficienţi pentru a transforma maşina într-un partener de cursă lungă. Iar sistemul de tracţiune integrala conferă o linişte sufleteasca indiferent de starea carosabilului.

Dinamică

Sobraă, discretă şi destul de viguroasă, Insignia se ţine înca bine în compania adversarilor săi de marcă, Ford Mondeo, care a adoptat o faţă de Aston Martin, şi tradiţionalul Volkswagen Passat. Iar CDTi-ul de 170 CP se ridică, în sfârşit, la nivelul aşteptarilor. Motorul este destul de silenţios pentru un diesel şi, faţă de CDTi-urile şi DTi-urile anterioare zici că e mut. Doar la ralanti şi la rece te prinzi ca e “tractor”. Apoi, urcă frumos şi linistit în ture, fără nazuri şi fără a zgâria urechile pasagerilor. 

AFLĂ mai multe detalii despre Insignia 2.0 CDTi 170 CP 4x4 şi verdictul Viteze.ro

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite