Lionel Messi nu exclude să joace și la Cupa Mondială din 2026. Va avea 39 de ani!

0
Publicat:

Argentinianul Lionel Messi, care a triumfat în Qatar cu naţionala ţării sale, declara în decembrie că turneul din 2022 a fost ultima Cupă Mondială din cariera sa, însă acum el pare să fie deschis posibilităţii de a juca şi la ediţia din 2026, relatează Reuters.

Lionel Messi și-a văzut visul cu ochii: a cucerit Cupa Mondială 2022. Foto Getty Images
Lionel Messi și-a văzut visul cu ochii: a cucerit Cupa Mondială 2022. Foto Getty Images

Din cauza vârstei, va fi dificil să joc în 2026. Ador să joc fotbal şi atât timp cât simt că sunt într-o formă bună şi am bucuria de a juca voi continua să o fac. Pare să fie mult timp până la Cupa Mondială, dar depinde de cum va decurge cariera mea”, a afirmat Messi, în vârstă de 35 de ani, pentru Diario Ole.

Selecţionerul Lionel Scaloni ar vrea ca superstarul argentinian să participe la ediţia următoare a CM, organizată de SUA, Canada şi Mexic. “Cred că Messi poate să rămână în activitate până la următoarea Cupă Mondială. Va depinde mult de ce vrea el şi de ce se întâmplă în timp, să se simtă bine. Uşile vor fi mereu deschise. El este fericit pe teren şi pentru noi ar fi bine să fie la turneul final”, a spus tehnicianul, luna trecută, la un post de radio din Spania.

Lionel Messi a participat la cinci turnee finale ale Cupei Mondiale, la care a înscris 13 goluri. Dacă se hotărăște să participe și la al 6-lea, o va face la 39 de ani. 

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri