Debutul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr arată că lucrurile s-au schimbat de când a părăsit Manchester United

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristiano Ronaldo a avut primul meci în culorile noii sale echipe,  Al-Nassr, după ce a semnat contractul său cu saudiții, în urma plecării de la Manchester United.

Cristiano Ronaldo în prima sa ieșire pentru Al-Nassr. Foto: Captură video
Cristiano Ronaldo în prima sa ieșire pentru Al-Nassr. Foto: Captură video

Cristiano Ronaldo a debutat cu victorie în Arabia Saudită, când Al-Nassr a ajuns în fruntea ligii după un meci încheiat cu 1-0 în fața lui Ettifaq.

În vârstă de 37 de ani, a Ronaldo semnat cu echipa saudită la începutul lunii, dar a fost nevoit să urmărească evoluția echipei sale de pe margine după o interdicție de două meciuri impusă de Federația Engleză de Fotbal. Dar după ce a executat acea suspendare, a revenit în echipă și și-a ajutat noii coechipieri să obțină o victorie la limită.

Cele trei puncte au venit datorită unei lovituri de cap din prima repriză a lui Anderson Talisca - care a fost vedeta meciului pe tot parcursul confruntării. În ansamblu, a fost o primă apariție pozitivă pentru Ronaldo, deoarece a avut o figură mult mai fericită pe tot parcursul întâlnirii. Și, spre deosebire de ultimele zile la Manchester United, a fost bucuros să încurajeze, mai degrabă decât să critice, atunci când lucrurile nu au mers conform planului.

Al-Nassr și Ronaldo au acum patru zile să se pregătească pentru derbiul de joi seară, cu Al-Ittihad, care va stabili configurația din fruntea clasamentului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite