Becali şi ultimul său jucător, desfiinţaţi în public: „Cred că şi Hristos a râs cu lacrimi!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

FCSB a prezentat, astăzi, noul fotbalist al echipei, mijlocaşul defensiv, Alexandru Creţu (29 de ani), despre care patronul echipei a spus că va juca fundaş central.

Alexandru Creţu a fost avertizat de impresarul său, Zvonko Milojkovici, să nu meargă la FCSB, o asemenea mutare fiind catalogată drept „sinucidere sportivă“, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Fotbalistul cu patru selecţii sub tricolor nu doar că n-a ţinut cont de acest avertisment, dar a şi „rupt“ colaborarea cu Zvonko Milojkovici! Iar astăzi, la semnarea actelor cu FCSB a fost însoţit de alt agent, Florin Vulturar, după cum a notat Digi Sport. Dacă Gigi Becali s-a lăudat cu acest transfer, acţiunea în cadrul căreia a fost prezentat Creţu a fost ironizată de Zvonko Milojkovici. În dialog cu Antena Sport, sârbul a lansat un atac dur la adresa lui Creţu.

„Am văzut ce prezentare au făcut la Palat. Cred ca şi Hristos a râs cu lacrimi. Doi sclavi şi stăpânul (n.r. - Creţu, Vulturar şi Gigi Becali). Am văzut că a zis că s-a consultat cu familia (n.r. - Creţu). S-a consultat cu familia să fie sclav? După trei meciuri ca fundaş central la FCSB o să fie în tribună, iar la următorul va fi la Iaşi!“, a spus impresarul sârb, făcând referire la formaţia care l-a lansat pe Creţu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite