Gluma zilei în Spania: Shakira a devenit mamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Shakira este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din întreaga lume. FOTO Mediafax/ AFP
Shakira este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din întreaga lume. FOTO Mediafax/ AFP

Gerard Pique (25 de ani), iubitul Shakirei, a făcut o farsă pe contul său de Twitter, anunţând că artista în vârstă de 35 de ani i-a dăruit un băieţel.

„Fiul nostru s-a născut! Suntem foarte fericiţi! Vă mulţumim pentru toatele mesajele!“, a scris fotbalistul spaniol pe contul său de socializare, unde este urmărit de peste 4,7 milioane de fani.

Pique a făcut această farsă pentru că astăzi este ziua păcălelii în Spania. 

Shakira şi-a anunţat sarcina la jumătatea lunii septembrie, pe blogul său.

Deşi venirea pe lumea a fiului va fi eveniment major, în această perioadă, artista internaţională nu va renunţa la muncă şi se va pregăti de lansarea unui nou material, după cum a anunţat partenerul său. „Albumul va fi lansat după naşterea copilului deoarece ea va pleca în turneu şi nu este disponibilă pe timpul sarcinii“.

shakira twitter

Shakira şi Pique îşi expun pe Twitter o parte din viaţa lor personală

Shakira şi Pique au început să se întâlnească în urmă cu doi ani, însă şi-au confirmat relaţia anul trecut, tot pe site-urile de socializare, când solista a postat o fotografie de cuplu cu explicaţia: „vă prezint soarele meu“.

Cu câteva zile înainte de Crăciun, Shakira (însă însărcinată) a fost fotografiată pe străzile din Barcelona. Recent, artista columbiană în vârstă de 35 de ani a fost numită parte din juriul emisiunii „The Voice“ din Statele Unite (echivalent cu „Vocea României“), în locul Christinei Aguilera.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite