FOTO Cheloo, accidentat la audiţiile „X Factor“: „Mă simt ca moartea-n corset“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai exigent membru al juriului a ajuns la spital după ce şi-a dislocat umărul drept fiindcă a încercat să facă stage diving la Palatul Copiilor din Bucureşti. Cântăreţul de 35 de ani de la Paraziţii nu-şi va putea folosi trei săptămâni braţul drept.

Luni, în a noua zi a audiţiilor din sezonul al treilea al emisiunii de la Antena 1, Cheloo, Delia şi Dan Bittman au urmărit prestaţiile concurenţilor ce consideră că au talent şi… factorul X. La un moment dat, un tânăr aspirant la glorie a interpretat melodia "Ţi-am dat un inel" de la Holograf, pe care spectatorii au improvizat un dans romantic, iar membrii juriului s-au emoţionat. În ciuda hitului ales, numărul concurentului nu a fost pe placul celor trei care l-au descalificat, oferindu-i, în schimb, şansa de a face stage diving (a se arunca în mulţimea care-l va prinde şi-l va plimba pe braţe - n. r.), aşa cum se întâmplă în cazul starurilor, doar că de această dată mulţimea a fost formată din Răzvan şi Dani.

Concurentul nici nu a apucat să se bucure de şansa că realizatorii showului matinal de la Antena 1 îl vor plimba pe scenă, că rapperul de la Paraziţii şi-a luat avânt de la câţiva metri şi, până să-şi dea seama ceilalţi de adevăratele sale intenţii, a aterizat în braţele celor doi colegi, căzând, totodată, din pricina impactului puternic.

Cheloo s-a lovit puternic la braţul drept, iar în scurt timp cântăreţul a ajuns la Spitalul Clinic de Ortopedie Foişor. Medicii i-au bandajat braţul şi i-au interzis să-l mai solicitate preţ de trei săptămâni, pentru că şi-a dislocat umărul.  

image

Rapperul s-a prezentat în faţa spectatorilor într-o ipostază inedită, dar şi-a păstrat verticalitatea şi ironia. FOTO Corina Cosmescu

În ciuda veştii mai puţin bune, în scurt timp, rapperul a revenit pe scena talentelor, în aplauzele publicului."Din fericire pentru mine şi, spre dezamăgirea voastră, n-am ghips, nu vă puteţi bucura, pentru că nu mă doare", a zis Cheloo."Mă simt ca moartea-n corset, va trebui să ţin coasa cu stânga, să mă sprijin", a mai zis rapperul, cu umorul caracteristic.

image

Cheloo a făcut haz de necaz şi de mâna bandajată sub tricou. FOTO Corina Cosmescu

"Să înceapă jalea!", a dat el strigarea, îndreptându-se spre pupitrul de jurizare. Din solidaritate, colegii de emisie au defilat cu braţele ascunse sub haine, iar Delia şi Bittman au făcut câteva glume. Desigur, incidental nu l-a împiedicat pe Cheloo să ia decizii raţionale şi să dea comentarii sarcastice, cu toate că a recunoscut că din cauza analgezicelor şi-a pierdut temporar adevărata capacitatea de concentrare. În scurt timp, el a identificat şi alte dezavantaje: va fi nevoit să scrie şi să fumeze cu stânga. Optimist de fel, rapperul a promis că nu va renunţa la şofat şi va conduce cu o mână.

image

Răzvan, Dani şi ceilalţi colegi de platou şi-au ascuns braţele, în semn de prietenie. FOTO Corina Cosmescu

Printre concurenţii săi favoriţi în ultima zi a audiţiilor de la Bucureşti s-au numărat un rapper care şi-a compus muzica şi versurile şi un tânăr care a interpretat „Wicked Games“. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite