Ce a decis instanța în dosarul în care Andreea Bălan îi cere pensie alimentară lui George Burcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Continuă procesele între Andreea Bălan și George Burcea, după ce judecătoria Sectorului 3 a decis că nu este competentă să judece dosarul dintre cei doi. Artista a cerut plata retroactivă a pensiei alimentare.

FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Pe 8 martie, Judecatoria Sectorului 3 a decis că nu este competentă să judece dosarul, cauza fiind trimisă la Curtea de Apel București, unde judecătorii vor stabili care este instanța care trebuie să judece cererea cântăreței.

„Declină soluționarea cauzei. Admite excepția necompetenței materiale a Judecătoriei Sectorului 3 București, invocată din oficiu. Dispune declinarea competenței de soluționare a cauzei cu nr. 25137/3/2022, având ca obiect pretenții, formulată de reclamanta Bălan Georgiana Andreea, în contradictoriu cu pârâtul Burcea George Valentin, în favoarea Tribunalului București. Constată ivit conflictul negativ de competență. Suspendă judecarea cauzei și înaintează dosarul în vederea soluționării conflictului negativ de competență. Fără cale de atac. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin intermediul grefei instanței”, se arată într-o decizia a Judecătoriei Sectorului 3 de pe 8 martie, potrivit portal.just.ro.

Instanța a fost sesizată în luna decembrie 2022, iar primul termen în dosar a fost în luna ianuarie a acestui an.

Andreea Bălan şi George Burcea sunt oficial divorţaţi de joi, 3 martie. Procesul de divorţ dintre Andreea Bălan şi George Burcea a fost unul complicat, din care nu au lipsit acuzaţiile publice.

Instanţa a decis ca custodia celor două fetiţe să fie una comună, iar ca minorele să locuiască alături de mama lor. George Burcea este extrem de încântat pentru faptul că instanţa s-a pronunţat pentru custodia comună, nu pentru cea exclusivă a mamei, aşa cum solicitase artista. 

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite