Vocea României, episodul şase: Marius Moga şi Loredana, la cuţite pentru „sora mai mică a lui Amy Winehouse“. Ce antrenor a ales concurenta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Moga, Smiley, Loredana şi Tudor Chirilă au ales, încă odată, cele mai bune voci FOTO Pro TV
Marius Moga, Smiley, Loredana şi Tudor Chirilă au ales, încă odată, cele mai bune voci FOTO Pro TV

Vocea României 2015. Penultima rundă a audiţiilor pe nevăzute a completat fiecare echipă cu câte doi concurenţi. Deşi nu au fost mulţi cei care au reuşit să-i impresioneze pe Moga, Smiley, Loredana şi Chirilă, cele mai bune voci şi-au asigurat un loc în cursa pentru titlul de Vocea României şi marele premiul în valoare de 100.000 de euro. „Adevărul“ vă prezintă cele mai bune momente din cea de-a şasea ediţie a show-ului de la Pro TV.

Plini de emoţii şi entuziasm, concurenţii şi-au dorit să demonstreze că merită să meargă cât mai departe în competiţie, însă numai câţiva i-au impresinat pe Tudor, Loredana, Smiley şi Moga, ajungând cu un pas mai aproape de trofeul „Vocea României“ şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Melodii precum „Sail“, „Four Five Seconds“ sau „Unchain My Heart“ au fost interpretate în ediţia de vineri, 23, octombrie. Reacţiile antrenorilor şi lupta lor pentru cele mai bune voci au fost pline de savoare şi, de cele mai multe ori, au stârnit hohote de râs.

Vocea României, episodul şase:

Cea de-a şasea ediţie a show-ului „Vocea României“ a fost deschisă de Iulian Selea. Tânărul, în vârstă de 16 ani, este din Piteşti şi cântă de la 7 ani, încă de când era la grădiniţă, iar familia spune că cea mai mare calitate a sa este ambiţia. Deşi emoţiile i-au dat de furcă în trecut, la „Vocea României“, Iulian a încercat să dea tot ce are mai bun în el. Cu toate că spera să intre în echipa lui Smiley, piesa „Take Me To Church“, a lui Hozier, nu a întors decât scaunul Loredanei. „E foarte drăguţ, are o prezenţă foarte mişto“, a conchis antrenoarea după ce l-a ales.

iulian selea vocea romaniei foto pro tv

Iulian Selea FOTO Pro TV

Paula Rotar (23 de ani) este actriţă cu acte. „Îmi place să cânt la fel de mult precum îmi place să fac teatru, dar îmi este mult mai uşor să fiu altcineva“, recunoaşte Paula. A învăţat să cânte sigură, imitând diverşi artişti în camera sa, iar acum speră ca la „Vocea României“ să trăiască realizarea vieţii. Cu piesa „Sail“, Paula a reuşit să întoarcă trei scaune din patru, singurul care nu s-a lăsat convins fiind Moga. În schimb, Tudor a recunoscut în faţa tinerei concurente că vocea sa nu e atât de grozavă ca a ei, dar a reuşit să şi-o pună în valoarea în diferite conjuncturi. După multe muncă de convingere, Paula a ales, „în mod previzibil“ să meargă în echipa lui Chirilă. „Aveam de ales între Moga şi Chirilă, dar cum Moga nu s-a întors… nu eram sigură dacă vreau să merg la el, dar după ce mi-a zis, Tudor m-a convins“, a spus Paula, la final.

paula rotar vocea romaniei foto pro tv

Paula Rotar FOTO Pro TV

Competiţia vocilor de la Pro TV a continuat cu surpriza de după cortină, Nora Deneş, şi cu piesa „Highway to Hell“. Deşi au ezitat la început, Smiley, Moga, Tudor şi Loredana s-au întors chiar pe ultima sută de metri. 

În vârstă de 33 de ani, Nora este profesor de vioară şi are un băieţel pe nume Anakin, nume inspirat din franciza de succes „Star Wars“. Şi-a început aventura în muzică cu jazz, a continuat cu blues, iar în cele din urmă a ajuns la rock. La „Vocea României“, Nora a ales să lupte pentru titlu de cea mai bună voce alături de Smiley. „Vino aici, frumosule“, i-a spus ea lui Smiley la sfârşit.

nora denes vocea romaniei foto pro tv

Nora Deneş FOTO Pro TV

Cu piesa „When a Man Loves a Woman“, Adrian Tănase a întors toate cele patru scaune cu un singur acord. Farmecele lui Tudor nu au funcţionat nici de această dată, Adrian mergând mai departe alături de Moga.

adrian tanase vocea romaniei foto pro tv

Adrian Tănase FOTO Pro TV

Diana Culic a venit la „Vocea României“ pentru că simte că muzică nu mai poate rămâne pe planul secund. Deşi a luat-o de la zero, Diana are toate şansele să-şi construiască o carieră muzicală de succes. Piesa „For Five Seconds“ nu a ajutat-o pe Diana Culic, scaunele rămânând neîntoarse. De altfel, nici Aurelian Ionuţ Faur nu a impresionat vineri seară.

Vocea României: „Parcă ai fi sora mai mică a lui Amy Winehouse“

După două runde în care scaunele antrenorilor au rămas neîntoarse, Luciana Ştefan (22 de ani) a făcut ca minunea să se întâmple. Luciana a participat la „Vocea României“ şi în trecut, dar a fost convinsă că de această dată va fi ceva special. Şi a avut dreptate. Piesa „Trouble With My Baby“ i-a convins pe Moga şi pe Loredana, care s-au luptat aprig pentru Luciana. „Parcă ai fi sora mai mică a lui Amy Winehouse. Tu vii cu vocea, eu vin cu know how-ul“, i-a zis Loredana. În cele din urmă, tânăra a ales să meargă mai departe alături de Marius Moga.

luciana stefan vocea romaniei foto pro tv

Luciana Ştefan FOTO Pro TV

Tobi Ibitoye (21 de ani) a venit la „Vocea României“ tocmai din Nigeria, fiind pentru prima oară în faţa unui public. Despre antrenorii de la „Vocea României“ nu ştie foarte multe, însă „a aflat că Moga este foarte inteligent“. Interpretarea de excepţiei a piesei  „A Man's World“, din repertoriul lui James Brown, l-a convins încă de la primele note pe Chirilă. La scurt timp, Smiley a urmat exemplu colegului său, iar Tobi a mers mai departe în competiţia vocilor alături de el.

tobi ibitoye vocea romaniei foto pro tv

Tobi Ibitoye FOTO Pro TV

Show-ul de la Pro TV a fost continuat de Tonina Tarnosche, solistă vocală în trupa Marfar. Deşi cântă într-o trupă de cover-uri, ea speră să revină la compoziţii proprii. Cu multe emoţii de controlat şi multe gânduri care au trebui blocate, Tonina a interpretat piesa „Walking in Memphis“, care a dus-o în echipa  Loredanei.

tonina tarnosche vocea romaniei foto pro tv

Tonina Tarnosche FOTO Pro TV

Delia Pitu, din Constanţa, a moştenit talentul muzical de la tatăl său, toboşar. Studentă la economie în Viena, Delia nu a lăsat niciodată muzica pe planul doi. „Nu mă gândesc la bani, mă gândesc la titlul de «Vocea României»“, a spus Delia. Piesa „If I Ain’t Got You“ i-a asigurat un loc în echipa lui Chirilă.

delia pitu vocea romaniei foto pro tv

Delia Pitu FOTO Pro TV

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite