„America Express“: anunț surprinzător despre imunitate. Cum se va alege echipa câștigătoare

0
Publicat:

În această seară, Irina Fodor va acorda cea de-a doua imunitate din Columbia, după o așteptare încordată a verdictului, întrucât ultima misiune a fost una care a pus în încurcătură echipele.

Echipele America Express aliniate la careu
Echipele America Express așteaptă verdictul imunității în această seară FOTO Antena 1

Succes după succes pentru cuplul Cătălin Scărlătescu-Doina Teodoru în competiția de pe Drumul aurului. Cei doi concurenți au câștigat jocul de amuletă care i-a provocat să intre în roluri de paleontologi, apoi au pornit în cursa pentru a doua imunitate. De la recoltatul și curățatul a 100 de cepe până la realizarea unei picturi inedite cu propriile lacrimi, concurenții au trecut, în ediția de ieri, printr-o serie de misiuni construite în jurul unui ingredient esențial pentru zona columbiană în care se află: ceapa.

Prima echipă care a ajuns la Irina Fodor la capătul întrecerii a fost cea alcătuită din Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, cei doi așteptând să li se confirme statutul de câștigători ai celei de-a doua imunități la careul din ediția de azi.

Așadar, în ediția din seara aceasta, Irina Fodor va acorda cea de-a doua imunitate din Columbia, după o așteptare încordată a verdictului, întrucât ultima misiune a fost una care a pus în încurcătură echipele.

Concurenții au fost nevoiți să alerge în cursă purtând cât mai multe haine suprapuse, numărul straturilor de îmbrăcăminte urmând să fie transformat în minute care se scad din timpul de sosire la finalul întrecerii. Dar cum perechile au ajuns la Irina Fodor la diferențe mari de timp, cea mai arzătoare întrebare de la careul din aceată seară este: poate sau nu să schimbe locuri în clasament această ultimă misiune?.

Întrebarea este la fel de importantă și pentru ocupanții ultimelor două locuri, care altfel intră direct în cursa pentru ultima șansă. „Toată lumea a stat ca pe ghimpi să afle cât au contat hainele aduse“, a povestit Doina Teodoru. „Eu sunt foarte încrezător. Vor fi unii care au tricouri mai multe, dar la timp n-au cum să ne bată“, a spus Cătălin Scărlătescu.

Urmează, așadar, o ediție de foc care încheie prima etapă din Columbia! De la verdictul celei de-a doua imunități și nominalizarea celor trei echipe care intră la cursa pentru ultima șansă până la deznodământul cu potențial de eliminare la capătul întrecerii, telespectatorii vor urmări o ediție intensă „America Express“, la Antena 1, de la ora 20.30.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite