Două noi clinici de imagistică şi radiologie în Bucureşti

Două noi clinici de imagistică şi radiologie în Bucureşti

Pacienţii din Capitală au acces la investigaţii medicale de ultimă oră în clinicile private

Reţeaua bucureşteană de servicii de sănătate s-a extins prin inaugurarea a două noi clinici de imagistică şi diagnostic oncologic, dotate cu echipamente pentru investigaţii medicale avansate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele două clinici sunt localizate în Calea Giuleşti şi Şoseaua Virtuţii şi aparţin reţelei româneşti Medima Health. Centrele sunt dotate cu echipamente medicale RMN/CT de ultimă generaţie şi aplicaţii specializate pentru investigarea avansată a afecţiunilor din sferele cardiovasculară, oncologică, urologică şi neurologică. Investiţia totală este de 3 milioane de euro.
 
„Prin lansarea celor două clinici în capitală, punem bazele Medima, o reţea românească de excelenţă în imagistică şi radiologie, care îşi propune să se dezvolte rapid şi în alte oraşe, pentru a acoperi nevoia crescută pentru scanările RMN/CT. Faptul că am reuşit să punem pe picioare acest proiect în perioada de pandemie reprezintă o reuşită şi demonstrează încrederea părţilor implicate în conceptul Medima, un concept care îmbină expertiza medicală supraspecializată, sub coordonarea profesorului Gheorghe Iana, cu echipamente de top şi preţuri finale accesibile. Viziunea noastră este să avem un rol important în prevenţia şi diagnosticarea precoce a afecţiunilor complexe şi să putem oferi servicii performante de imagistică unui număr cât mai mare de pacienţi”, a declarat Vlad Ardeleanu, CEO Medima Health.
 
Potrivit acestuia, echipamentele medicale sunt unele de top, iar investigaţiile au costuri accesibile, rezultatele fiind transmise pacientului în cel mai scurt timp posibil, chiar şi în termen de 2 ore în cazul optării pentru serviciul de ”rezultate în regim de urgenţă’”
 
“În plus faţă de echipamentele de ultimă generaţie, centrele Medima dispun de aplicaţii speciale prin care pacienţii pot beneficia de unele dintre cele mai avansate investigaţii în imagistica modernă, precum RMN cardiac, RMN de prostată multiparametric, spectroscopie, tractografie şi perfuzie cerebrală. Aceste examinări sunt extrem de utile în diagnosticarea şi evaluarea afecţiunilor cardiovasculare (miocardită, infarct miocardic, insuficienţă cardiacă, tumori etc.), urologice (cancerul de prostată) sau neurologice (accident vascular cerebral, traume, tumori, scleroză, malformaţii cerebrale etc.)”, a declarat prof.dr. Gheorghe Iana, director executiv medical al Medima, preşedintele Societăţii de Neuroradiologie şi Radiologie Intervenţională. 
 
Echipa Medima este formată din 9 medici cu un nivel înalt de pregătire şi expertiză, cu supraspecializări în arii diverse ale imagisticii medicale, de la cea oncologică, cardio-vasculară, neuroimagistică, până la cea musculo-scheletală, imagistica sânului şi a prostatei.
 
Reţeaua de sănătate va deschide în prima jumătate a anului următor, patru noi centre în Alba Iulia, Călăraşi, Sibiu şi Târgu Mureş. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările