40 mg fac ceea ce nici 10 000 mg nu ar putea

Descoperirea revoluţionară, pentru care medicina utilizează termenul de colagen intact, este singura substanţă care determină organismul să-şi refacă singur articulaţiile dureroase, stimulându-l să înceapă de îndată să producă colagenul de tip II necesar în acest scop. Activând un proces intensiv de ”întinerire” a ţesutului articular, colagenul intact face cu 40 mg ceea ce colagenul obişnuit aproape că nu poate face nici cu 10 000 mg/zi. Prin urmare doar 1 capsulă de Collanol pe zi este suficientă pentru a face faţă durerii şi pentru îmbunătăţirea vizibilă a mobilităţii.

În formulele standard de colagen, care se găsesc masiv pe piaţă, spirala tridimensională a moleculei de colagen este distrusă. Bucăţelele rezultate ajung în sânge, dar din cauza slabei alimentări cu sânge de la nivelul articulaţiilor, acestea aproape că nici nu ajung în zonele cu probleme. Doar molecula colegenului intact din Collanol are structura neatinsă şi zonele active conservate, fapt ce stimulează organismul să înceapă autorefacerea.

Cel mai puternic mijloc natural antiinflamator
Pentru a ataca problema din toate direcţiile, în formula Collanol este inclus cel mai puternic mijloc natural antiinflamator – curcumina. Datorită formei sale speciale micelare, dezvoltată la Universitatea Hohenheim din Germania, aceasta atinge o biodisponibilitate de 185 ori mai ridicată faţă de curcumina obişnuită sub formă de pulbere, obţinând astfel rezultate impresionante.

Puterea unei capsule de Collanol este echivalentă cu cea a 3 tablete cu glucozamină şi condroitină (total 2700 mg) plus 12 tablete curcumină brută (total 4800 mg)

Tehnologia asimilării mai rapide
Fabricat după tehnologia patentată DUOCAP™ (capsulă în capsulă), Collanol acoperă cele mai importante criterii pentru a face faţă problemelor articulare. Acesta asigură combinarea eficientă a substanţelor bioactive cu diferite specificaţii fiziologice şi garantează eliberarea acestora precisă şi orientată direct spre locul lor de destinaţie. Ca rezultat, administrarea unei singure capsule pe zi asigură tot necesarul pentru o îmbunătăţire vizibilă şi durabilă a articulaţiilor. Collanol este extrem de preţios atât pentru persoane ale căror articulaţii pur şi simplu trosnesc uneori, cât şi pentru persoane cu o stare mai complicată. Studiile clinice confirmă - Collanol îmbunătăţeşte starea articulaţiilor în caz de osteoartrită, reduce durerea, îmbunătăţeşte extensia genunchiului şi ajută pentru o activitate fizică mai îndelungată, indiferent de vârstă.

Mai multe informaţii despre Collanol puteţi găsi AICI >>>