Dragnea: Echipa Geoană-Vanghelie s-a mărit cu Vasile Blaga. Oameni de viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, îi doreşte succes copreşedintelui PNL, Vasile Blga, în negocierile pe care le poartă cu Marian Vanghelie şi Mircea Geoană, potrivit Mediafax.

„Înseamnă că echipa Geoană-Vanghelie s-a mărit cu Vasile Blaga. Înseamnă că avem echipa Mircea Geoană-Marian Vanghelie şi Vasile Blaga. Le doresc succes. Oameni de mare viitor. Acum nu ştiu, ei (Mircea Geoană şi Marian Vanghelie, n.r.) bat la porţile PSD, Blaga înţeleg că bate la porţile lor. Nu ştiu unde au porţile, dar aşa e în politica românească, ce putem să comentăm? Dacă Vasile Blaga a ajuns să negocieze cu Marian Vanghelie, îi doresc succes, înseamnă că a evoluat foarte bine în politică”, a răspuns Dragnea la solicitarea urnaliştilor de a comenta declaraţia lui Vasile Blaga, potrivit căreia a discutat cu Mircea Geoană despre formarea unui nou Guvern.

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, la Realitatea TV, că a avut discuţii cu Mircea Geoană şi cu o serie de parlamentari independenţi în perspectiva formării unei noi majorităţi parlamentare.

„Eu cred că într-o perioadă de timp, pe care nu o pot spune foarte clar acum, se pot crea majorităţi în cele două Camere (...), putem ajunge la o majoritate care să creeze posibilitatea construirii unui alt guvern. (...) Cu Mircea Geoană am avut deja discuţii, şi cu colegi care îl însoţesc pe domnul Geoană, chiar în zilele astea. Am avut discuţii cu o serie de parlamentari independenţi şi o să avem aceste discuţii în continuare. Abia luni se reuneşte Parlamentul, noi am spus că în această sesiune vom depune moţiune de cenzură“, a spus Blaga.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite