Un militar american de la Baza Kogălniceanu crede că Aurel Vlaicu era afro-american!

Un militar american de la Baza Kogălniceanu crede că Aurel Vlaicu era afro-american!

Conform americanului Maynard, Aurel Vlaicu e negru     FOTO: Facebook

Numele lui Damien Maynard nu vă spune nimic. Şi touşi, el este tot mai cunoscut printre internauţii români, după ce a avut câteva postări şocante în urma vizitei sale prin România, mai exact la Baza Kogălniceanu unde a fost unul dintre cei 1.600 de militari americani cantonaţi.

Într-o postare pe pagina lui de Facebook, militarul american descrie în cuvinte ireproductibile ţara noastră, pe care o vede ca pe un fel de văgăună. 

Dar americanul nu spune lucruri trăsnite doar despre România, ci şi despre locuitorii ei.

Pe 16 martie, Damien posta pe Facebook o poză reprezentând o bancnotă de 50 de lei şi un comentariu de râsul-plânsul: 

"Ei au negri pe bancnote!", făcând referire la faptul că inventatorul şi aviatorul român Aurel Vlaicu ar fi afro-american.

Nu ştim dacă periplul lui Maynard în România s-a încheiat, însă cu siguranţă mai are multe de aflat despre ţara care l-a primit "cu pâine şi cu sare" la Baza Kogălniceanu. Mai ales că într-una dintre imaginile postate pe Facebook, Maynard apare alături de un militar român, cei doi fiind camarazi, cel mai probabil la un exerciţiu militar.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările