Preşedintele Ugandei vrea să interzică sexul oral: „Gura este pentru mâncat, nu pentru sex“

Preşedintele
Ugandei vrea
să interzică sexul oral: „Gura este pentru mâncat, nu pentru
sex“

Yoweri Museveni FOTO Getty Images

Declaraţia preşedintelui Ugandei, Yoweri Museveni, care se declară împotriva practicării sexului oral, a făcut înconjurul internetului, fiind doar una dintr-un lung şir de idei controversate.

Yoweri Kaguta Museveni este preşedinte încă din anul 1968. În timpul lungului său mandat, Uganda a experimentat o uşoară creştere economică, în ciuda poziţiei veşnic autoritare a liderului statului. 
 
Preşedintele Yoweri Museveni încearcă acum să interzică poporului să practice sexul oral şi îi critică dur pe cei care „propovăduiesc” aceste practici. Ba, mai mult, a trimis chiar o avertizare publică în acest sens, scrie Daily Mail.
 
„Cu această ocazie vreau să avertizez oamenii cu privire la pericolele la care se expun atunci când practică ceea ce ei numesc sex oral. Gura e pentru mâncat, nu pentru sex. Eu ştiu adresa sexului, ştiu unde se face sex. Dacă îţi bagi gura acolo, vei avea viermi la stomac“, avertizează preşedintele.
 
Museveni a semnat în 2014 un act care interzice homosexualitatea şi spune că regretă că a renunţat la uciderea criminalilor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările