Cum au fost salvaţi de la moarte trei americani cu ajutorul unei sticle. Ce s-a descoperit în interior

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O familie din Statele Unite a fost salvată după ce a rămas blocată într-un canion în zona râului Arreyo Seco. Cei trei au găsit întâmplător o sticlă goală prin intermediul căreia au transmis un mesaj de ajutor, descoperit ulterior de doi excursionişti.

Curtin Whitson a organizat alături de iubita sa şi fiul acestuia o excursie cu ocazia Zilei Tatălui, însă au ajuns să se rătăcească în sălbăticie, potrivit CNN. Deşi bărbatul era familiarizat cu zona, cei trei au rămas blocaţi într-un canion din cauza nivelului apelor râului Arreyo Seco, fără să se poată mişca din loc.

La un moment dat aceştia au auzit zgomote de-a lungul cascadei şi au vrut să cioplească un mesaj de ajutor pe o bucată de lemn, prin care să atragă atenţia. După ce şi-au dat seama că nu este suficient, apoi le-a venit ideea să cioplească pe o sticlă goală mesajul „Help” (trad.:Ajutor), şi au introdus în interior o foaie de hârtie în care au cerut ajutorul.

Spre norocul lor, doi excursionişti au descoperit mesajul lor şi au alertat autorităţile, care au ajuns la familie a doua zi. „A fost cel mai frumos sentiment”, a declarat Whitson.

FOTO CNN

Imagine indisponibilă
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite