Bronzare extremă în Rusia: frumoasă-i vecina noastră, face plajă la fereastră FOTO

Bronzare extremă în Rusia: frumoasă-i vecina noastră, face plajă la fereastră FOTO

Vecinii indignaţi s-au plâns în presa locală că tânăra face plajă de la 10 dimineaţa până la ora 13:00 fără să-i pese că este văzută şi de copii. FOTO  news.ngs.ru

Canicula are efecte nebănuite asupra domnişoarelor din Rusia. Cel puţin aşa reiese din imaginile surprinse la fereastra unui bloc de apartamente din Novosibirsk, în care se observă cum o tânără suplă se bronzează într-o poziţie riscantă, trântită pe o saltea pusă pe pervaz.

Vecinii indignaţi s-au plâns în presa locală că tânăra face plajă de la 10 dimineaţa până la ora 13:00 fără să-i pese că este văzută şi de copii. Se pare că expunerea indecentă a durat mai multe zile la rând, cât timp a fost vreme însorită, perfectă pentru plajă. 

Localnicii de pe strada Kropotkin critică poliţia că nu s-a sesizat şi nu i-au aplicat femeii o amendă usturătoare. Decişi să pună capăt spectacolului, vecinii au semnat o petiţie pe care i-au înmânat-o administratorului blocului şi secţiei locale de poliţie. 

În ciuda demersului, tânăra şi-a văzut mai departe de sesiunile de bronzare, după cum scrie news.ngs.ru.

Fotografiile au fost postate pe internet de trecătorii care au observat-o la fereastră pe domnişoară dornică de băi de soare. Unii dintre ei i-au luat apărarea tinerei, apreciind faptul că are, totuşi, bikini pe ea.

FOTO news.ngs.ru

FOTO news.ngs.ru

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările