Bătaie cu pumni între o profesoară şi un licean de 16 ani, în SUA. Cum s-a încheiat incidentul VIDEO

Bătaie cu pumni între o profesoară şi un licean de 16 ani, în SUA. Cum s-a încheiat incidentul VIDEO

FOTO Captură

Un liceu din SUA a fost scena unui incident mai puţin obişnuit. O profesoară s-a luptat de la egal la egal cu un elev de 16 ani care devenise agresiv.

A urmat o ploaie de pumni după ce profesoara a decis să se lupte cu elevul.

Incidentul a început cu elevul ţipând la profesoară, apoi se apropie ameninţător, punând o mână pe aceasta. Tensiunile au escaladat, astfel că profesoara şi-a dat jos jacheta şi l-a luat la pumni pe elev. „Îndreăzneşte, numai, să pui mâna, crezi că mi-e frică de tine?“, i se adresează profesoara.

Cei doi continuă lupta parte-n parte, până când câţuva elevi încep să strige la ei să se oprească. Unii chiar fug din clasă, în filmuleţ auzindu-se ţipetele panicate.

În cele din urmă, elevul a fost arestat, iar profesoare a fost deocamdată suspendată de la ore, aflându-se sub investigaţie. 

Liceul Jefferson este cunoscut pentru astfel de incidente după ce directorul Clay Hallbrook primise un pumn în faţă cu doar o lună în urmă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: