Adevăratul „Hellboy“. O filmare cu un bărbat înotând a devenit virală: „Arată ca un homar fiert“ VIDEO

Adevăratul „Hellboy“. O filmare cu un bărbat înotând a devenit virală: „Arată ca un homar fiert“ VIDEO

FOTO The Sun

Un bărbat cu arsuri extreme de soare care a ieşit din apă dintre trei diavoli de mare a devenit viral pe reţelele de socializare şi a fost poreclit Hellboy, după celebrul personaj din filmul omonim.

Înregistrarea distribuită de ABC News pe Twitter arată un bărbat cu arsuri extreme de soare, cu pielea de un roşu aprins, care iese din ocean, în Florida, în mijlocul a trei peşti diavol de mare, scrie The Sun.

Individul a fost imediat poreclit Hellboy, pentru că era mai roşu chiar decât personajul cu acelaşi nume din filmul scos în 2004.

Într-un comentariu, o persoană se întreabă: „A ieşit Satana la înotat?“, în timp ce un altul constată: „Continuă să ardă: bărbatul de lavă înoată lângă diavolii de mare care nu sunt conştienţi de pericolul care îi paşte“.

Ron Pearlman as bright red character Hellboy in the 2004 filmRon Pearlman în rolul „Hellboy“ din 2004 FOTO Alamy 

 
Un alt utilizator susţine că este „cea mai roşie persoană pe care am văzut-o vreodată“, completat de un comentariu potrivit căruia acest Hellboy arată, de fapt, ca un „homar fiert“.
 
Videoclipul a adunat şapte milioane de vizualizări, 46.000 de like-uri şi 16.000 de retweet-uri.

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: