A mâncat artificii crezând că sunt bomboane. Ce s-a întâmplat cu femeia care a făcut confuzia

A mâncat artificii crezând că sunt bomboane. Ce s-a întâmplat cu femeia care a făcut confuzia

Lisa Boothroyd a mâncat artificii crezând că sunt bomboane foto: Daily Mirror

Cutia cu artificii era pe un raft cu dulciuri într-un magazin. Aşa s-a creat confuzia, iar femeia a achiziţionat materialele explozive crezând că sunt bomboane.

Lisa Boothroyd, în vârstă de 48 de ani, susţine că Fun Snaps, cutia colorată cu artificii, era pe un raft pe care se aflau acadele.

Femeia, care locuieşte în Anglia, a ajuns acasă şi a luat un pumn de „boamboane”. Imediat şi-a dat seama că nu sunt dulciuri, scriu cei de la Daily Mirror.

Bomboanele i-au explodat în gură, iar Lisa s-a ales cu un dinte fisurat şi cu gingiile şi buzele arse. „Habar n-aveam ce sunt şi este şocant faptul că se aflau pe acelaşi culoar cu toate dulciurile copiilor”, a povestit femeia.

Victima spune că gura i-a „ars” câteva săptămâni şi de abia mai putea să mănânce sau să doarmă.

„Îmi amintesc momentul în care m-am prăbuşit după o mână de dulciuri. Am simţit instantaneu explozii în gură şi o durere arzătoare. Sunt încă în agonie şi aproape că am pierdut un dinte după ce s-a crăpat din explozie”, spune femeia care se pregăteşte să meargă la stomatolog pentru a-şi repara dintele fisurat.

Citeşte şi:

O lumânare din categoria „Miroase precum vaginul meu“, concepută de Gwyneth Paltrow, a explodat în casa unei britanice

Insula Păpuşilor spânzurate, o destinaţie care dă fiori. Locul are o poveste sinistră

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările