VIDEO Mister desluşit: Ce a strigat Cristiano Ronaldo spre Maurizio Sarri în momentul schimbării

VIDEO Mister desluşit: Ce a strigat Cristiano Ronaldo spre Maurizio Sarri în momentul schimbării

Italienii au apelat la cei mai mari specialişti în citirea pe buze pentru a afla dacă starul celor de la Juventus şi-a înjurat antrenorul sau nu, când a fost schimbat în minutul 55 al meciului cu AC Milan.

Ştiri pe aceeaşi temă

Curg reacţiile şi analizele în Italia, după episodul care a umbrit partida Juventus – AC Milan (1-0) de duminică seară. 
 
Concret, Cristiano Ronaldo e atât de mare, ca fotbalist, încât lumea a fost şocată că un antrenor, Maurizio Sarri în cazul de faţă, şi-a permis să-l schimbe pentru al doilea meci la rând. 
 
Ce-i drept, ulterior, s-a dovedit că Sarri a fost inspirat, întrucât Juventus a câştigat partida după ieşirea lui Ronaldo de pe teren. Subiectul n-a „murit“ însă, ci a fost dezvoltat de presa italiană din altă perspectivă: Ce a strigat Ronaldo către Sarri când a fost schimbat?
 
La trei zile după incident, avem răspunsul prin intermediul celor de la tuttosport.com, informaţia furnizată aici fiind preluată de Digi Sport. Potrivit site-ului italian, Ronaldo nu şi-a înjurat antrenorul, însă a rostit câteva cuvinte pentru a-şi manifesta uimirea şi dezamăgirea în momentul schimbării.
 
„Porra caralho“, sinonimul din portugheză pentru „What the fuck?!“ s-a putut citi pe buzele lui Ronaldo când a ieşit de pe teren.
 
Juventus nu-l va amenda pe starul portughez pentru ieşirea sa, însă jucătorul e aşteptat la o şedinţă, după revenirea de la echipa naţională, pentru a-şi cere scuze faţă de colegi, deoarece, după ce a fost schimbat, a făcut un duş şi s-a dus direct acasă, cu trei minute înaintea terminării partidei cu AC Milan!
 
CITEŞTE ŞI:
 
 
 
 
VEZI CUM A REACŢIONAT RONALDO ÎN MOMENTUL SCHIMBĂRII
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările