VIDEO Imagini groaznice: jucătorul a fost scos cu masca de oxigen de pe teren. Colegii săi au izbucnit în plâns

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sud coreeanul Son Heung-Min şi-a dat seama că l-a nenorocit pe Andre Gomes
Sud coreeanul Son Heung-Min şi-a dat seama că l-a nenorocit pe Andre Gomes

Partida Everton - Tottenham, scor 1-1, din etapa a 11-a din Premier League a fost umbrită după o intrare criminală a sud-coreeanului Son Heung-Min asupra portughezului Andre Gomes.

Sud-coreenii şi chinezii sunt recunoscuţi pentru duritatea cu care practică fotbalul, uneori, din cauza faptului că sunt, pur şi simplu, rudimentari şi cu o dorinţă prea mare de victorie.

Când vorbeşti însă de Son Heung-Min (27 de ani), aflat deja de peste zece ani în fotbalul european, aşteptările erau altele. Vedeta celor de la Tottenham a „reuşit“ însă să-şi nenorocească, duminică, un adversar în timpul meciului Everton - Tottenham din Premier League.

Concret, în minutul 79, sud-coreeanul a intrat prin alunecare, din spate, la Andre Gomes, iar acesta şi-a fracturat glezna! Imediat, toţi cei aflaţi în jurul lui Gomes, inclusiv Son Heung-Min, şi-au pus mâinile în cap! Mulţi dintre jucătorii celor de la Everton au izbucnit chiar în plâns, iar Andre Gomes a avut nevoie de mască de oxigen din cauza durerilor cumplite!

Gomes

Şocant e că, într-o primă fază, arbitrul Martin Atkinson i-a dat doar „galben“ lui Son Heung-Min, însă, după ce a văzut ce păţit Andre Gomes, a revenit asupra deciziei şi l-a eliminat pe fotbalistul celor de la Tottenham.

Everton

VEZI IMAGINILE CU INTRAREA CRIMINALĂ A LUI SON HEUNG-MIN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite