VIDEO Halep, încurcată de ziarişti: Întrebarea care a pus-o în dificultate

VIDEO Halep, încurcată de ziarişti: Întrebarea care a pus-o în dificultate

Simona Halep (2 WTA) s-a descurcat admirabil în duelul cu Iga Swiatek (17 WTA), dar, în pregătirea partidei, a luat o decizie despre care nu l-a informat pe antrenorul Darren Cahill.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Halep a dat de Iga Swiatek, la patru luni şi jumătate după ultima lor întâlnire, în optimile de la French Open. Atunci, poloneza de 19 ani s-a impus lejer: 6-1, 6-2.
 
Astăzi, în schimb, lucrurile au stat cu totul altfel şi nu doar că „Simo“ s-a impus (3-6, 6-1, 6-4), dar a şi reuşit să oprească o serie impresionantă a adversarei sale în turneele de Grand Slam despre care „Adevărul“ a scris aici. 
 
Având în vedere că duelul cu Swiatek a venit după altul, disputat de curând de Halep cu aceeaşi adversară, antrenorul Darren Cahill a luat o decizie firească. Potrivit Digi Sport, australianul i-a trimis elevei sale o selecţie video a fazelor cu Swiatek, pentru ca „Simo“ să-şi studieze bine adversara din optimi. Doar că Halep n-a urmărit materialele video pe care le-a primit şi, chestionată pe această temă, a fost pusă în încurcătură, fiind nevoită să zică adevărul, cu zâmbetul pe buze.
 
*Reporter: Simona, Darren vrea să ştie dacă urmăreşti materialele video pe care ţi le trimite.
 
*Simona Halep: Mă uit, de ce?
 
*Reporter: El (n.r. - Darren Cahill) crede că nu prea te uiţi...
 
*Simona Halep: Sincer, nu m-am uitat la ultimul. M-am uitat la tot ce mi-a trimis toată săptămâna, dar la ultimul nu. N-am vrut să pun presiune suplimentară pe mine. Mi-am zis doar că intru pe teren, ştiu adversara, că am mai jucat de două ori cu ea, şi văd pe teren.
 
VEZI CUM A FOST PRINSĂ SIMONA HALEP „ÎN OFSAID“
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările