VIDEO O „crimă“ fotbalistică, pedepsită dur: Avem decizia după o fază teribilă la Craiova - Iaşi

VIDEO O „crimă“ fotbalistică, pedepsită dur: Avem decizia după o fază teribilă la Craiova - Iaşi

Elvir Koljici a suferit o accidentare cumplită

Acum exact 19 zile, oltenii l-au pierdut pe golgheterul lor, bosniacul Elvir Koljici (25 de ani), în urma unei faze la care e greu să te uiţi şi acum.

Craiova e lider în Liga I, cu şapte victorii în şapte etape, însă a plătit un preţ extrem de scump pentru succesul din runda cu numărul 6, atunci când a trecut de Poli Iaşi, acasă, scor 1-0.
 
Atunci, în minutul 34, fundaşul oaspeţilor, Ovidiu Mihalache (35 de ani), l-a „rupt“ pe vârful Elvir Koljici după o intrare care, ce-i drept, n-a părut ceva neobişnuit, la prima vedere. Din păcate, ea i-a provocat bosniacului o fractură de peroneu! Iar ceea ce a transformat faza într-una înfiorătoare a fost reacţia imediată a lui Koljici, urletele sale de durere putând fi auzite perfect, mai ales că acum meciurile se joacă fără spectatori.
 
Atacantul bosniac a fost operat la data de 4 octombrie şi, potrivit oficialilor Craiovei, care au catalogat incidentul drept o „crimă fotbalistică“, Koljici va reveni pe teren peste 6-8 luni.
 
Iar cel care l-a „rupt“, Ovidiu Mihalache, şi-a aflat, astăzi, sentinţa după o şedinţă a Comisiei de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF). Concret, fundaşul ieşenilor a fost suspendat opt etape şi amendat cu 5.000 de lei. Cum Mihalache a stat deja un meci, runda trecută, el va lipsi şi în următoarele întâlniri:
 
*Astra - Poli Iaşi
 
*Poli Iaşi - Viitorul
 
*Voluntari - Poli Iaşi
 
*Poli Iaşi - FC Argeş
 
*Poli Iaşi - CFR Cluj
 
*Dinamo - Poli Iaşi
 
*Poli Iaşi - Academica Clinceni
 
Astfel, Mihalache va reveni pe teren abia în ultima etapă din acest an, cea din weekend-ul 19/20 decembrie!
 
Ieşenii se revoltă: „Vom face recurs!“
 
Într-o intervenţie la Digi Sport, preşedintele clubului Poli Iaşi, Ciprian Paraschiv, a atacat decizia luată de Comisia de Disciplină:
 
*E un verdict foarte dur din punctul nostru de vedere. Aşteptăm motivarea, cu siguranţă, vom face recurs. A fost, pur şi simplu, un eveniment nefericit, atât timp cât nu vorbim de intenţie trebuie găsite circumstanţe atenuante.
 
*Ne pare extrem de rău pentru Craiova şi pentru Elvir, inclusiv lui Mihalache îi pare rău, dar asta nu înseamnă că trebuie <<spânzurat>> acum jucătorul. El e foarte marcat, opt etape sunt foarte multe pentru un jucător ajuns la vârsta lui. 
 
*Probabil a contat presiunea publică, pentru cei din lumea fotbalului e clar că n-a existat intenţie.
 
VEZI FAZA ÎN CARE MIHALACHE L-A ACCIDENTAT PE KOLJICI
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările