Veşti bune de la UEFA: EURO 2020 se joacă 100%! Ce spune forul european despre prezenţa fanilor în tribune

Veşti bune de la UEFA: EURO 2020 se joacă 100%! Ce spune forul european despre prezenţa fanilor în tribune

UEFA exclude o nouă amânare sau o anulare a turneului final şi este luată în calcul posibilitatea ca fanii străini să asiste la meciuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anunţul a fost făcut de consilierul medical al instituţiei, elveţianul Daniel Koch, care susţine că forul fotbalistic european urmează să se consulte şi cu cele 12 ţări-gazdă, România fiind una dintre ele. „Este exclus ca EURO să nu aibă loc, se va disputa. Nu există un scenariu pentru cel mai rău caz, există scenarii realiste şi scenarii pentru cel mai bun caz“, a afirmat Daniel Koch, citat de Agerpres.

Întrebat câţi spectatori ar putea primi stadioanele, Koch a răspuns: „Cred că mult mai mulţi decât ne imaginăm. În toamnă, unele ţări au fost la 30%, eu cred că este posibil mai mult de 30%. O decizie trebuie luată la începutul lui aprilie, dar acum există mai multă flexibilitate, acum putem mări numărul, fiindcă situaţia s-a îmbunătăţit mult mai mult decât ne aşteptam“, a mai spus Koch.

Turneul ar fi trebuit să se desfăşoare anul trecut, însă pandemia de coronavirus a făcut să fie reprogramat pentru perioada 11 iunie-11 iulie 2021. Bucureştiul va găzdui trei partide în cadrul Grupei C şi una în faza optimilor de finală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările