Unul dintre cei mai buni jurnalişti specializaţi pe rugby a suferit un infract la derby-ul Dinamo-Steaua

Unul dintre cei mai buni jurnalişti specializaţi pe rugby a suferit un infract la derby-ul Dinamo-Steaua

Jurnalistul Marian Burlacu

Partida Dinamo - Steaua, din etapa a treia a Cupei României la rugby, a fost întreruptă, în minutul 5, după ce Marian Burlacu, jurnalist la cotidianul Click, a suferit un atac de cord.

Ştiri pe aceeaşi temă

Burlacu, una dintre cele mai autorizate voci ale sportului cu balon oval, era nelipsit de la meciurile de rugby, pe care le acoperea atât ca ziarist, cât şi ca fotograf.
 
Sâmbătă, la scurt timp după începerea meciului, gazetarului i s-a făcut rău, iar medicii de pe ambulanţă au intervenit de urgenţă. „Avea tensiune foarte mică şi transpira“, a declarat un martor al incidentului pentru Digi Sport.
 
Meciul s-a reluat după aproximativ 30 de minute, imediat ce ambulanţa care l-a transportat pe colegul nostru la spital a revenit la terenul de joc. 
 
Din informaţiile obţinute de „Adevărul“, Marian a suferit un infarct. El a fost transportat la spitalul Fundeni şi a fost supus mai multor analize. În prezent starea sa este stabilă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările