Toţi jucătorii care vor evolua la Australian Open trebuie să fie vaccinaţi, anunţă Craig Tiley. Djokovici, sub presiune tot mai mare

Toţi jucătorii care vor evolua la Australian Open trebuie să fie vaccinaţi, anunţă Craig Tiley. Djokovici, sub presiune tot mai mare

Toţi jucătorii care vor evolua la Australian Open, programat pentru ianuarie la Melbourne, vor trebui să fie vaccinaţi împotriva Covid-19, a confirmat, sâmbătă, managerul turneului Craig Tiley, crescând astfel presiunea asupra sârbului numărul 1 mondial Novak Djokovici, de nouă ori câştigător şi care refuză să spună dacă este vaccinat sau nu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, va avea loc în perioada 17-30 ianuarie la Melbourne. Al doilea oraş ca mărime din Australia tocmai a ieşit din peste 260 de zile cumulate de lockdown.

Luna trecută, statul Victoria, a cărui capitală este Melbourne, a exclus deja să acorde o scutire specială jucătorilor nevaccinaţi pentru a putea participa la turneu. "Există multe speculaţii cu privire la vaccinare şi, pentru a fi absolut clar, când prim-ministrul (al statului Victoria) a anunţat că toată lumea de la faţa locului trebuie să fie vaccinată, am anunţat jucătorii", a declarat Craig Tiley pentru Channel Nine.

"Toţi jucătorii înţeleg, sponsorii noştri vor trebui vaccinaţi, tot personalul care lucrează la Australian Open va trebui vaccinat”, a insistat el.

Novak Djokovic, care ar putea viza Melbourne pentru al 21-lea titlu istoric de Grand Slam, "a spus că o vede ca o chestiune privată", a continuat Tiley: "Ne-ar plăcea să-l vedem pe Novak aici. El ştie că va trebui vaccinat pentru a juca aici".
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările