Tatăl lui Messi, reacţie oficială dură în diferendul dintre fiul său şi Barcelona  Comunicatul aruncă în aer negocierile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
messi

Situaţia în cazul plecării lui Messi de la gruparea la care şi-a petrecut întreaga carieră se modifică de la o oră la alta.

Vineri, la prânz, Jorge Messi, tatăl şi agentul atacantului Lionel Messi, a trimis o scrisoare oficială Ligii Profesionite din Spania în care susţine că fiul său poate semna cu orice echipă, fără a fi nevoie de plata unei clauze de reziliere. Scrisoarea vine în contextul în care, în urmă cu câteva zile, după ce Messi a înştiinţat prin fax clubul că vrea să plece, La Liga a intervenit şi a confirmat printr-un comunicat că argentinianul are o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro.

Conform as.com, vineri, tatăl lui Mesii a dat publicităţii un comunicat prin care contestată poziţia adoptată de Liga Profesionistă din Spania în litigiul dintre cele două părţi. "Nu ştim ce contract au analizat ei. Nu ştim pe ce bază au ajuns la concluzia că respectiva clauză de reziliere nu ar mai fi valabilă dacă jucătorul a decis în mod unilateral să părăsească clubul la finalul sezonului 2019/2020", se precizează în comunicat.

Concluzia comunicatului semnat de Jorge Messi este că La Liga a făcut "o greşeală evidentă" şi insistă pe ideea că cele 700 de milioane de euro nu ar trebui plătite. Scrisoare nu spune nimic concret în legătură cu plecarea lui Messi de la Barcelona, ci contestă doar poziţia Ligii Profesioniste.

Jorge Messi a ajuns, miercuri, la Barcelona şi s-a întâlnit cu conducerea clubului, pentru a încerca să obţină eliberarea de contract a fiului său, dar negocierile nu au ajuns la un numitor comun. După întâlnirea cu preşedinle FC Barcelona, Josep-Maria Bartomeu, Messi senior a admis că fiul său ar putea continua la clubul catalan.

Pe de altă parte, presa spaniolă scrie că Lionel Messi ar fi înregistrat un video, în care anunţă că va rămâne la Barcelona până la finalul contractului său, scadent vara viitoare. Înregistrarea ar urma să fie făcută publică în cursul zile de vineri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite