Sportul, aliatul autorităţilor în campania de conştientizare, despre coronavirus. Mesajele transmise de Potec şi Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camelia Potec, preşedintele Federaţiei de Nataţie FOTO Captură video
Camelia Potec, preşedintele Federaţiei de Nataţie FOTO Captură video

Ministerul de Interne a gândit o campanie de conştientizare, în contextul extinderii coronavirusului în toată lumea, cu diferenţa că ţara noastră se numără printre cele în care parte considerabilă din oameni nu respectă regulile autorităţilor.

Pentru a se bucura de o influenţă mai mare a mesajului transmis, în campania de conştientizare au fost cooptate şi persoane care au scris istorie pentru sportul românesc: Camelia Potec şi Simona Halep s-au alăturat acestei iniţiative, de a transmite oamenilor cât este de important să se protejeze de coronavirus.

În clip mai apar oamenii din muzică, ca Marcel Pavel, Irina Rimes sau Vlad Miriţă, precum şi secretarul de stat Raed Arafat sau ministrul culturii, Bogdan Gheorghiu.

„Suntem doar nişte oameni... Nu am trecut prin aşa ceva niciodată şi nu ne dorim să mai avem aşa ceva vreodată. Cu încredere, solidaritate, respect şi înţelegere VOM REUŞI! Ne protejăm acum, pentru a trece peste asta... ÎMPREUNĂ!”, este mesajul care însoţeşte clipul video, postat pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite