Sorana Cîrstea a renunţat să se mai lamenteze şi a trecut la fapte! Ce video a postat pe instagram

Sorana Cîrstea a renunţat să se mai lamenteze şi a trecut la fapte! Ce video a postat pe instagram

Românca de pe locul 71 WTA a fost printre cei mai vehemenţi critici în privinţa condiţiilor de carantinare la care sunt supuşi jucătorii înainte de Australian Open.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sorana a avut ghinionul să se afle în unul dintre avioanele ce au avut la bord persoane confirmate cu noul coronavirus, fiind astfel obligată de organizatori să suporte o carantină totală, care nu îi permite să iasă din camera de hotel. De altfel, printre lamentările zilnice postate pe conturile personale ale reţelelor de socializare,  sportiva a recunoscut că, dacă ar fi ştiut ce o aşteaptă la Melbourne, n-ar mai fi făcut deplasarea aici.
 
Românca pare că s-a consolat cu faptul că nu va putea păşi pe un teren de tenis până la finalul carantinei şi s-a filmat în timp ce se antrenează în camera de hotel. Sorana a postat înregistrarea pe contul de Instagram şi nu a renunţat la tonul ironic „Ziua 5 de izolare. Sau poate 6? Am pierdut şirul. Lucrez la loviturile chip and charge”, a fost comentariul care a însoţit materialul video. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările